upozorneni_

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

Ještě k tý poště, já jsem zažil jenom jednou že na mě pošťák s balíkem zazvonil jinak jen lístek.
A už se mi stalo, že jsem našel opakovanou výzvu k vyzvednutí zásilky a první lísteček jsem ve schránce vůbec neměl :roll: .
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Tomas.cz píše:A už se mi stalo, že jsem našel opakovanou výzvu k vyzvednutí zásilky a první lísteček jsem ve schránce vůbec neměl :roll: .
Jj k tomuto se taky přidávám, dokonce se mi i stalo že ke mě přišla sousedka že jí pošťačka řikala ať si dojdu na poštu že tam mam dopis. Tak jsem tam došel za vedoucí a nechal si zjistit která to byla a ta na to řekla že se jí nechtělo vypisovat ten lísteček (vše před její vedoucí).Dotyčná na poště už nepracuje. (LOL) (LOL) (LOL)
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

Defmanik píše:
Tomas.cz píše:A že tam mam dopis. Tak jsem tam došel za vedoucí a nechal si zjistit která to byla a ta na to řekla že se jí nechtělo vypisovat ten lísteček (vše před její vedoucí).Dotyčná na poště už nepracuje. (LOL) (LOL) (LOL)

Toto je správny postup, niesom naň hrdý ale pripravil som o zamestnanie 2 p..e. ( myslel som pani poštárky ;) )

Ale to o Slovákoch.... fuj hamba Ti, to sa nepatrí.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

O tomto prispevku som sa dozvedel az vcera, ze ma tu niekto osocuje a myslim ze nepravom. Od zaciatku tento inzerat isiel mimo mna a kerim dostal cislo na mojho znameho ktory hlavu znahal. To ako sa dohodli vedia najlepsie oni. Minule som sa stretol so znamym a hovoril ze kerim to neustale natahoval a potom to znameho prestalo bavit tak si nasiel inu hlavu...Ako to bolo v skutocnosti vedia len oni dvaja, ale som "velmi rad" ze som nedostal ani jednu SZ kde by mi kerim napisal o probleme a nepravom tu o mne zacal vypisovat aky som smejd...
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

me se stalo,ze jsem si nechal poslat z aukra jednu blbost a kdyby mi nebylo divny ze skoro po 2tydnech mi nic neprislo a nesel se zeptat na postu,jestli to tam neni,tak bych byl asi taky za blba,ale ona postacka nikoho doma nezastihla a do schranky taky nic nehodila,takze kdo pak muze vedet ze nam neco prislo........
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“