upozorneni_
Moderátoři: šulda, Moderátoři
upozorneni_
volkswagen Derby86-muj mazel
- patrik.kloucek
- Aktivista
- patrik.kloucek
- Aktivista
hele muze te jedine tesit ze nejsi sam s kym nekdovydrbal.ja shanel spojku na b5 a clen VW clubu jmenem KULISEK mi ji nabidl ze ji ma je ok a ma najeto cca 20OOOkm.Nevahaljsem a bral ji.Jaky bylo prekvapeni kdyz mi na dobirku prisla spojk sada kde se setrvak vyklal na kazdou stranu atk o 4CM ,pritlacak mel kazdou vy.pruzinu jinak vysoko a konce meli vsechny zakaleny od asi zadrenyho loziska a pruziny v lamele byli popraskany.
Tak jsem si rikal treba tomu nerozumi,schvalne to neudelal.... zavolam mu a vratim mu to...v klidu.no vystrizlivel jsem rychle...poslal me do haje s tim ze mi to vse rekl a zpet nic neveme.a jako bonbonek na konec jsem zjistil ze ta sada na passata vubec nejde
Takze to tvoje 5kilo je proti tomu malina
Tak jsem si rikal treba tomu nerozumi,schvalne to neudelal.... zavolam mu a vratim mu to...v klidu.no vystrizlivel jsem rychle...poslal me do haje s tim ze mi to vse rekl a zpet nic neveme.a jako bonbonek na konec jsem zjistil ze ta sada na passata vubec nejde
Takze to tvoje 5kilo je proti tomu malina
Jednou jsem objednal ty kabely na VAG-COM, a bylo prome divne ze porad nesly, a porad jsem se ptal zeny jesly nahodou neco nedoslo a ze ty kably cekam.. na konci mi rekla ze jde na postu ze mnela papirek ve schrance jako opozerneni ze jesly se ne pride pro balik tak ho vrati.
Nevime kde prvni listecek zmizel, a taky se mohlo stat ze by ho vratily a mohl se mislit o mne vselkiake hrozne veci.
vsak lide jsou dobri a zli, dbali a nedbali .. nevime proc se to stalo ale vsechno je mozne.
a nemus se nastvat (i kdis to stve) .
Nevime kde prvni listecek zmizel, a taky se mohlo stat ze by ho vratily a mohl se mislit o mne vselkiake hrozne veci.
vsak lide jsou dobri a zli, dbali a nedbali .. nevime proc se to stalo ale vsechno je mozne.
a nemus se nastvat (i kdis to stve) .
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: upozorneni_
Musím se sifona trochu zastat. Posílal jsem mu v minulosti nějaké věci a vše bylo bez problémů. Mé zkušenosti s poštou nejsou dobré a možná je v tom sifon nevinně. Asi by bylo lepší napřed napsat SZ a až poté upozorňovat veřejně na "šmejda ze slovenska"kerim píše:chlapi,bacha,zase jeden smejd ze slovenska! SIFON.posilal jsem mu hlavu na 1:6td,balik me stal 300kc,nikdo si ho nevyzvedl,a navic,dnes mi ho vratily,a chtela po me C.posta jeste 213kc-!!!macec ne?chtel jsem pomoct.,a jsem o 500lehci.tak to je vse,tak pozor.diky za pozornost,cus KERIM
- patrik.kloucek
- Aktivista
hele to je v poho za to ty nemuzes...vana jsem nechal na tech mistech co sakla prevarit a vse je OK.Byl jsem rad ze jsem ji sehnalTomas.cz píše:Tak tak, taky mě do dneška mrzí že jsem Patrikovi prodal vanu na AHU/AFN po vaření co nakonec zjistil že teklapáč ten co jsem mu jí dal zavařit to asi odfláknul.
Vsobecne kdis neco posilate doruceneho tak vam daji listek na nim ma byt cislo zasilky, na webpove strancky ceske posty mozete vedet kde ta zasika je.
http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/med ... vanibaliku
a mozete taky poslat cislo tomu kdo balik posilate.
A tak jsem se vsiml ze nekdy postak/postacka se ji nechce ani zasvonit, tak na te stranky poznate ze zasilka dosla a lezi na poste.
http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/med ... vanibaliku
a mozete taky poslat cislo tomu kdo balik posilate.
A tak jsem se vsiml ze nekdy postak/postacka se ji nechce ani zasvonit, tak na te stranky poznate ze zasilka dosla a lezi na poste.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Re: upozorneni_
Presne tak... a tiez ma zarazilo to "zase"... smejdov je vsade dost, ale naco tu vytahovat narodnostnu kartu?Bugs.Bunny píše:Musím se sifona trochu zastat. Posílal jsem mu v minulosti nějaké věci a vše bylo bez problémů. Mé zkušenosti s poštou nejsou dobré a možná je v tom sifon nevinně. Asi by bylo lepší napřed napsat SZ a až poté upozorňovat veřejně na "šmejda ze slovenska"
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Plne súhlasím. Najprv si treba veci vydiskutovať osobne potom to ťahať na verejnosť.Venca píše:Kerim, mas-li nejaky narodnostni problem nebo timto zpusobem na veci nahlizis, radeji sem nepis. Tohle tady neprovozujeme.
Sifon tady funguje jiz nejakou dobu a podobne veci neprovadi. Verim, ze doslo k nedorozumeni a az si to vysvetlite, nebudes skodny. Tak proc hned takova silna slova ?
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
No porve typostaci uz dnes seru nato aby ti to doniesli len ten papier hodia do schranky a seru nato aspon zazvonit ci je niekto doma a neviem jak je to u vas ale unas je schranka kazdy den plna posranych reklamnych letakov tak nieje problem ten ustrizok tot. ako priklad vyhodit stou reklamou a tu urazku si si mohol odpustit moj zlaty.
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
Land rover Defender 110 SW