A4 1.9tdi vibrace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tomiisp
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomiisp »

MIR.B.M.W píše:věřte mi kluci však ta sranda mě stála 60tisic prostě když startuju auto tak nemačkat spojku a to maj skoro všihni vezvyku zmačknou spojku i když je vyhozenej kvalt je to pravda? kdyby to byl setrvak tak bych asi neměnil motor to časem poznáte ja jsem to poznam po 30tisicich kylometrech pak to takle vypadá
(LOL)
no neviem, ale skor by som povedal ze zmacknuta spojka pri starte je nieco ako pasivna bezpecnost, keby ti nahodou zostala zaseknuta rychlost tak by si si mohol potunnit predok alebo zadok na aute :-D ak si dobre spominam na autoskolu (to uz bolo daaavno) tak nieco v tomto zmysle tam bolo hovorene o spojke pri starte
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
MIR.B.M.W
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od MIR.B.M.W »

když zmačkneš spojku tak je tam přece přítlačak ne a ta klyková hřídel při zmačknuti spojky se se hned dopředu a proto odcházeji šaly Prostě vyhodit rychlost a a bez spojky startovat
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“