Čidlo ve dveřích

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gonzo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od gonzo »

Dozbec píše:a mas pneucentral nebo obyc a kdyz nechas zapnuty svetla a vytahnes klicek ze zapalovani varovnej gong funguje???
Ten central nevím,jak to poznám? Ty světla např.z potkávaček při vytáhnutí klíčku přepnou na parkovačky a po otevření dveří gong pípá.
Seat leon ASV 81KW rv 2000 Powerplus 764 turbo 96 kw chip Huml-Dieselpower
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

a VAG nahodou nejakou chybu centralu nehlasi nebo jo?? Kdyz to mels rozdelany vedli ti k mechanizmu co ovlada zamek draty nebo trubycka ktery je duta a v zadu v aute byva kompresorek to bys mel pneu jinak mas normal ale zkus mrknou na ten vag
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

Dozbec píše:a VAG nahodou nejakou chybu centralu nehlasi nebo jo?? Kdyz to mels rozdelany vedli ti k mechanizmu co ovlada zamek draty nebo trubycka ktery je duta a v zadu v aute byva kompresorek to bys mel pneu jinak mas normal ale zkus mrknou na ten vag
Na Vagu to zatím nebylo,dám to tam ,bez něho to asi nevyřeším.Pak se uvidí.
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

jasny treba je tam jen nejaky chyba tak to bude stacitsmazat a bude to ok
Fabia Greenline 1.2TDI
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

Pokud bych náhodou měnil celý zámek,pasuje tam z Octy I,Golfu 4?
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

tezko rict mozna podivat se na cisla ty by snad rekli vic
Fabia Greenline 1.2TDI
gonzo
Přispěvovatel

Příspěvek od gonzo »

Tak jsem se konečně dostal k výměně,ale bohužel při rozdělání zámku jsme zjistili,že spinač V4NCT7,je jiný.Ten co tam mám,má dva dráty z té kratší strany a V4 má vzadu tři konektory.Našli jsme stejný jak mám z Octy,vypadá skoro stejně ,ale je nepatrně menší.Na mém origo je nápis Burgess.Nikde v nabídce jsem podobný neviděl.Poradí někdo?Díky.
embrojo
Přispěvovatel

Příspěvek od embrojo »

gonzo píše:Tak jsem se konečně dostal k výměně,ale bohužel při rozdělání zámku jsme zjistili,že spinač V4NCT7,je jiný.Ten co tam mám,má dva dráty z té kratší strany a V4 má vzadu tři konektory.Našli jsme stejný jak mám z Octy,vypadá skoro stejně ,ale je nepatrně menší.Na mém origo je nápis Burgess.Nikde v nabídce jsem podobný neviděl.Poradí někdo?Díky.
Zkus ho treba jen roychodit mel jsem to same u prednich dveri a po par promackani mi fakci uz asi pul roku a zatim v poho :)
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

Ahoj, mám podobný problém na Octávii 2001, otevřu PP dveře a rožne se mi jen to červené světélko ve dveřích ale stropní ne a stejné je to s centrálem, také zamkne i když jsou PP dveře otevřené.
Měníl jsem jednotku dveí a nic.Také to nechápu proč to nechodí, při tom mínusový impuls do jednotky od zajištění zámku jde, to jsem měřil.
Tak možná to někdo odhalí.
Nafta patří do TDi!
lu123
Nováček

infračervený čidlo u dveřích

Příspěvek od lu123 »

Ahojte, mohl bych se zeptat, jestli nekdo vite, jak presne funguje nebo jaky je fyzikální princip infračerveného senzoru, který je u automatických dveri? Diky:-D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“