Ten central nevím,jak to poznám? Ty světla např.z potkávaček při vytáhnutí klíčku přepnou na parkovačky a po otevření dveří gong pípá.Dozbec píše:a mas pneucentral nebo obyc a kdyz nechas zapnuty svetla a vytahnes klicek ze zapalovani varovnej gong funguje???
Čidlo ve dveřích
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seat leon ASV 81KW rv 2000 Powerplus 764 turbo 96 kw chip Huml-Dieselpower
Na Vagu to zatím nebylo,dám to tam ,bez něho to asi nevyřeším.Pak se uvidí.Dozbec píše:a VAG nahodou nejakou chybu centralu nehlasi nebo jo?? Kdyz to mels rozdelany vedli ti k mechanizmu co ovlada zamek draty nebo trubycka ktery je duta a v zadu v aute byva kompresorek to bys mel pneu jinak mas normal ale zkus mrknou na ten vag
Tak jsem se konečně dostal k výměně,ale bohužel při rozdělání zámku jsme zjistili,že spinač V4NCT7,je jiný.Ten co tam mám,má dva dráty z té kratší strany a V4 má vzadu tři konektory.Našli jsme stejný jak mám z Octy,vypadá skoro stejně ,ale je nepatrně menší.Na mém origo je nápis Burgess.Nikde v nabídce jsem podobný neviděl.Poradí někdo?Díky.
Zkus ho treba jen roychodit mel jsem to same u prednich dveri a po par promackani mi fakci uz asi pul roku a zatim v pohogonzo píše:Tak jsem se konečně dostal k výměně,ale bohužel při rozdělání zámku jsme zjistili,že spinač V4NCT7,je jiný.Ten co tam mám,má dva dráty z té kratší strany a V4 má vzadu tři konektory.Našli jsme stejný jak mám z Octy,vypadá skoro stejně ,ale je nepatrně menší.Na mém origo je nápis Burgess.Nikde v nabídce jsem podobný neviděl.Poradí někdo?Díky.
Ahoj, mám podobný problém na Octávii 2001, otevřu PP dveře a rožne se mi jen to červené světélko ve dveřích ale stropní ne a stejné je to s centrálem, také zamkne i když jsou PP dveře otevřené.
Měníl jsem jednotku dveí a nic.Také to nechápu proč to nechodí, při tom mínusový impuls do jednotky od zajištění zámku jde, to jsem měřil.
Tak možná to někdo odhalí.
Měníl jsem jednotku dveí a nic.Také to nechápu proč to nechodí, při tom mínusový impuls do jednotky od zajištění zámku jde, to jsem měřil.
Tak možná to někdo odhalí.
Nafta patří do TDi!
infračervený čidlo u dveřích
Ahojte, mohl bych se zeptat, jestli nekdo vite, jak presne funguje nebo jaky je fyzikální princip infračerveného senzoru, který je u automatických dveri? Diky:-D