..asi mam uz vsetko
..uz len vratit motor naspat do auta

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No to dufam..misoVW píše:ten motor by po tomto vsetkom mal slapat jak hodinky,ten EGR by som hned zaslepil, este nezabudni doladit tie rozvody podla vagu. Kolko Ta to vsetko vyslo?
Podobná generálka v materiálu u 2.2HDi cca 100 000kč a ještě to nevyjelo z garážemisa.89 píše:jsi šikovnej:-) moc ti fandim aby jsi to měl všechno v cajku:-) finančně to musí být rujnování, ale výsledek bude určitě stát zato:-) ale nejlepší je ten pocit, že jsi si to udělal sám:-)
čím jsi čistil to sání?
Nemam s tou f. nejake skusenosti, ale repasovali to vo firme Brukowakko píše:Parada chlape... vidim ze to debugujes fakt dokladne, a robis pritom dokumentaciu pre ostatnych, superKde si dal robit to turbo? Specialturbo?
ja mám s touto firmou iba tie najlepšie s kúsenosti, vrelo doporučujem, vždy som bol spokojný.Roberbo píše:Nemam s tou f. nejake skusenosti, ale repasovali to vo firme Brukowakko píše:Parada chlape... vidim ze to debugujes fakt dokladne, a robis pritom dokumentaciu pre ostatnych, superKde si dal robit to turbo? Specialturbo?
http://www.bruko.sk/