ok zitra to zkusim. jeste jsem prisel na to, ze kdyz treba 4ku vytocim do 3500ot, tak ten vzduch se trochu otepli,ale pak zse zchladne kdyz uberu. proste kdyz to parkrat vytocim, tak je trochu teplejsi...George62 píše:Já bych začal tím radiátorem šerife. Mám taky PD a jak to popisuješ tak jsem měl to samé.Začal jsem klimatronikem pak termostat a nakonec ven s pumpou. Taky mě někdo poradil tu vrtulku. Nakonec to byl jen přicpanej radiátor. Takže zkus to nejlevnější a nejjednodušší.
tdi pd - netopí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Tak radiator proplachnuty,zadnej bordel z toho netekl,takze tim to neni. Akorat jsem pote zjistil ze pres ty hadice do nej netece voda, tak vymenen termostat a beze zmeny. Ten servomotrek vypada ze chodi, tahla se hybou.
Asi to vypada na tu pumpu
protoze po vymeneni termostatu a kapaliny se po zahrati na provozni teplotu nedostane voda do horni a spodni hadice od chladice ani do vracecky.
Asi to vypada na tu pumpu

ta vodní pumpa jde vyzkoušet bez nějakého rozebírání! Tak než začneš cokoli rozdělávat jí zkontroluj!šejk píše:Tak radiator proplachnuty,zadnej bordel z toho netekl,takze tim to neni. Akorat jsem pote zjistil ze pres ty hadice do nej netece voda, tak vymenen termostat a beze zmeny. Ten servomotrek vypada ze chodi, tahla se hybou.
Asi to vypada na tu pumpuprotoze po vymeneni termostatu a kapaliny se po zahrati na provozni teplotu nedostane voda do horni a spodni hadice od chladice ani do vracecky.
pozdeRoman 101 píše:ta vodní pumpa jde vyzkoušet bez nějakého rozebírání! Tak než začneš cokoli rozdělávat jí zkontroluj!šejk píše:Tak radiator proplachnuty,zadnej bordel z toho netekl,takze tim to neni. Akorat jsem pote zjistil ze pres ty hadice do nej netece voda, tak vymenen termostat a beze zmeny. Ten servomotrek vypada ze chodi, tahla se hybou.
Asi to vypada na tu pumpuprotoze po vymeneni termostatu a kapaliny se po zahrati na provozni teplotu nedostane voda do horni a spodni hadice od chladice ani do vracecky.

neznam zpusob jak ji vyzkouset nez ji vyndat
Čau borci, resim to stejne, ztráta tlaku vody. Po výměně pumpy a termos. Při odstranění termos tlak náběhne, asi ne dostatečný. Výměník topení? Byl proplachnuty proti i po směru cirkulace horkou vodou s uvolnovacem hnaný externím čerpadlem.
O1 alh , S764 , egr off, gt1749VA, 400 XXX, sw série, podvozek O1 RS.