u mě je prostě jen koníček, honím info, občas autotec, truckfest, za sebe fandím švedům a domací tatře
Já 460hp,2300n.m. turbo 2bar
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to pujde nějak oblbnout ne?
u mě je prostě jen koníček, honím info, občas autotec, truckfest, za sebe fandím švedům a domací tatře
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
-
Forest
- Aktivista
Re: Já 460hp,2300n.m. turbo 2bar
kg? asi malokdoAxorek píše:kdopak tu má víc??????
Jaky mas pomer kg/kone? Jinak jsem mel moznost videt turbo na nejakou Scanii ... kdyby mel clovek silnej krk, tak by to mohl nosit jako cepici (tak velky vstup do compressor housingu to ma
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Foreste, ty mas napady... dost mozno ze by mu tam vliezla cela hlava... a nechcem vidiet ako mu to na pohotovosti davaju dole
Pre ilustraciu (TDIpower dufam prepaci)

Pre ilustraciu (TDIpower dufam prepaci)

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Vážim prázdnej 15200kg + podle toho co vezu minule jsem měl celkovou hmotnost 42tun.Jinak Volva a Scanie maj nejlepší motory,Scanie ale nic moc podvozek,ten má lepší Volvo,nepohodlnější a nejluxusnější a našlapanej elektronikou je Mercedes má i nejlepší sedačky,Daf co mam daf má nejlepší a největší postel a má nejvíc úložnejch prostorů,zase ale jinak má tvrdej podvozek a sedadla a motory paccar co do nich dávaj žerou hodně olej,nejlevnější v základu je na trhu daf,nejrychlejší automat má volvo,nejvíc hlučnej motor má iveco.A kdybych si měl osobně nechat udělat auto na přání tak podvozek,motor a převodovka volvo,kabina daf ssc sedadla isri co má MB a palubovku z MB a za to návěs Scmitz a byl by to nejlepší tahač na trhu.
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jak 42t?
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
a není že souprava má max 40t?
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
no aj mne sa vidi ... aspon na sk.JimBoo píše:a není že souprava má max 40t?
tu by mali hlavne kamiony s drevom vazit a riadne a velmi tvrdo pokutovat. mam s nimi len zle skusenosti... nic prijemne ked ides v lavom pruhu dvoj prudovky a v tom pravom sa z takeho kamiona utrhne koleso .. keby ze nepridam mam ho v celnom skle ..len kde by som bol so zenou ???
alebo ked mu zacne na dialnici tancovat prives ... tam uz sranda konci
GIV var asz 4mot upraveny
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
hanacké perovny dobévajó svět ja?
no aspon bode co žrat v mym rodnym městě
no aspon bode co žrat v mym rodnym městě
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
-
Forest
- Aktivista
42000kg na 460k = 91kg na kone ... takze u G4 to odpovida asi 15 konum celkem 
Mimochodem co je to za turbo z toho obrazku?
Mimochodem trochu vetsi kalibr nad drtivou vetsinu
:

To bylo mysleno obrazne voe ... btw. toto je proti tomu mensi, snad to jeste u Olega bude abych to mohl vyfotit. Faktem zustava, ze i porizek jako jsem ja mel co delat aby to turbo zvednulsubz3ro_tdi píše:...
Mimochodem trochu vetsi kalibr nad drtivou vetsinu

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
A jaký máš názor na značku MAN?Axorek píše:Vážim prázdnej 15200kg + podle toho co vezu minule jsem měl celkovou hmotnost 42tun.Jinak Volva a Scanie maj nejlepší motory,Scanie ale nic moc podvozek,ten má lepší Volvo,nepohodlnější a nejluxusnější a našlapanej elektronikou je Mercedes má i nejlepší sedačky,Daf co mam daf má nejlepší a největší postel a má nejvíc úložnejch prostorů,zase ale jinak má tvrdej podvozek a sedadla a motory paccar co do nich dávaj žerou hodně olej,nejlevnější v základu je na trhu daf,nejrychlejší automat má volvo,nejvíc hlučnej motor má iveco.A kdybych si měl osobně nechat udělat auto na přání tak podvozek,motor a převodovka volvo,kabina daf ssc sedadla isri co má MB a palubovku z MB a za to návěs Scmitz a byl by to nejlepší tahač na trhu.
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
to bude na nějaký lodní motor ne?
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
-
Smoke
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Forest"]42000kg na 460k = 91kg na kone ... takze u G4 to odpovida asi 15 konum celkem :Dquote]
bez návěsu má kolem 8tun, tenkrát jsem lítal ve scanii a 1.6i to dokázalo podělat, a to ještě ,,obyč´´ R420
spíš přepočti točivej moment
kolem 290Nm na tunu
bez návěsu má kolem 8tun, tenkrát jsem lítal ve scanii a 1.6i to dokázalo podělat, a to ještě ,,obyč´´ R420
spíš přepočti točivej moment
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno