LADAIII píše:ja mam dilenskou prirucku od skodovky, tam je to pekne popsany, neni to nic slozityho,delam to vzdycky s kamosem pro jistotu (navic on ma forichtunkgy), potrebujes jen listove merky a nejakej presne ofrezovanej hranol nebo tvrdy pravitko a pak nejake klice a 6mm vrtak (aby mel presnou stopku). Nicmene takhle to udelas jen na tovarni nastaveni. Ozvu se ti pak az to bude aktualni, bydlis tusim ve Straznici ze? Pokud vim nekde kolem Hodoninska. Asi bych to spojil s necim az pojedu kolem a samozrejme bych se ozval predem...
strážnice luční 455,
pokud máš příručku tak jo
tam jde hlavně o to že musíš mít zaaretovanou kliku, vačku a čerpadlo, čerpadlo povolené na kole a ozubené kolo vačky sražené a pak to nepneš a kola utáhneš,
No ja uz jsem z toho predvstriku blazen .vetsinou ladim od oka . vag mam chvilku kabel z aukra delal jsem ted tri benziny bez problemu u feldy diezel nemuzu nacist R.J asi to nejde nebo nevym jak zatim... az bude cas tak nato prijdu ..... jinak uz jsem delal predvstrik tolikrat ze mam vsude vyrazeny znacky( jak na cerpadle tak zatezaku NASTAVYM IDEALNI HODNOTU motor super chyta krasne tahne do prudkyho kopce co mam hned od baraku az se vsichni divej a ja taky ..jezdim tejden dva zmenim suroviny v nadrzi zas jedu kopec na 1cku 2O km a nechce jet rikam motor uz v hajzlu nebo cerpadlo filtr hadice atd pohraju si s predvstrikem zase tahne chvily a tak porad dokola .......rikam si ze uz se na to nevyseru ale kdyz me se na tu benzinku tak nechce nekdy nechapu jak ten predvstrik uplne zmeni chovani motoru
JNCM píše:No ja uz jsem z toho predvstriku blazen .vetsinou ladim od oka . vag mam chvilku kabel z aukra delal jsem ted tri benziny bez problemu u feldy diezel nemuzu nacist R.J asi to nejde nebo nevym jak zatim... az bude cas tak nato prijdu ..... jinak uz jsem delal predvstrik tolikrat ze mam vsude vyrazeny znacky( jak na cerpadle tak zatezaku NASTAVYM IDEALNI HODNOTU motor super chyta krasne tahne do prudkyho kopce co mam hned od baraku az se vsichni divej a ja taky ..jezdim tejden dva zmenim suroviny v nadrzi zas jedu kopec na 1cku 2O km a nechce jet rikam motor uz v hajzlu nebo cerpadlo filtr hadice atd pohraju si s predvstrikem zase tahne chvily a tak porad dokola .......rikam si ze uz se na to nevyseru ale kdyz me se na tu benzinku tak nechce nekdy nechapu jak ten predvstrik uplne zmeni chovani motoru
máš to zatím hodně složité a stojíš před piramidou, pokud pujdeš do strého kopce tak na něco přijdeš toi chce klid miloš
No mozna mi to docvaklo ted si uvedomuju ze prvni cerpadlo jsem kdysi jeste mel pristup k R.O a zadrel jsem to v hroznym kopci prudkej a dlouhej treba se v kopci ta smes rozdeli a cerpadlo saje to hnusny husty a to ridky je jinde
LADAIII píše:ja mam dilenskou prirucku od skodovky, tam je to pekne popsany, neni to nic slozityho,delam to vzdycky s kamosem pro jistotu (navic on ma forichtunkgy), potrebujes jen listove merky a nejakej presne ofrezovanej hranol nebo tvrdy pravitko a pak nejake klice a 6mm vrtak (aby mel presnou stopku). Nicmene takhle to udelas jen na tovarni nastaveni. Ozvu se ti pak az to bude aktualni, bydlis tusim ve Straznici ze? Pokud vim nekde kolem Hodoninska. Asi bych to spojil s necim az pojedu kolem a samozrejme bych se ozval predem...
a připomen se se zátěžákem ten se musí taky nastavit má velký vliv na spotřebu
JNCM: smes se v zadnym pripade nerozdeli (pokud byla predtim promichana). Vzhledem k tem hnojum co jsi tam lil bych zacal tim ze vymenim palivovej filtr a nastavim rozvody na tovarni nastaveni,zkusim to na cistou naftu a pak bych laboroval dal..