mi vysvětli jak se ta řemenice u stila srovnala
Házivost rozvodové řemenice vačkové hřídele
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
Něco o oválné řemenici tady:
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... -D4BQdEbrw
Jinak oválný řemenice mají i WV, čerpadlo-tryska od 2005 a CR 2.0..
Mělo by to vyrovnávat rázy co vznikají při kompresi u čtyřválcového motoru (komprese po 180 stupních) ale je to pár let, co jsem to četl...
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... -D4BQdEbrw
Jinak oválný řemenice mají i WV, čerpadlo-tryska od 2005 a CR 2.0..
Mělo by to vyrovnávat rázy co vznikají při kompresi u čtyřválcového motoru (komprese po 180 stupních) ale je to pár let, co jsem to četl...
-
slovacek.milos
- Aktivista
geo píše:nevím kam se téma dostalo píšu o boční házlivosti nikoliv o ovalitě a šišatostislovacek.milos píše:miloši nejsem vědma ale řemenice s pružným uloženim házejí běžně u železný aby byla šišatá schválně to jsem neslyšel ale nechám se poučit.geo píše:
mi vysvětli jak se ta řemenice u stila srovnala
Dneska sem sundaval kryty rozvodu abych omrkl jak moc chije cerpadlo a pripadne gufero vacky. nastartoval sem jeste abych si mel jistotu a cumim na remenici vacky a jak je v ni snimac vacky,tak ten misty drel o remenici v te uz byla vyjeta drazka. prvni otaka je proc to haze a druha jaktoze to startuje?? nema byt mezi cidlem vzduchova mezera? jedine,ze by se vzdy motor nakopl v miste,kde je mezera OK a po startu uz cidlo neni brano v uvahu muze se odpojit. dulezite je pro start bez nej se neda nastartovat.
to,ze hazela remenice kliky sem chapal dokonce JTD maji problem s klikovkama,ale tohle sem fakt cumel
to,ze hazela remenice kliky sem chapal dokonce JTD maji problem s klikovkama,ale tohle sem fakt cumel
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
-
slovacek.milos
- Aktivista
natu házivost na klice jsem fakt čuměl to byla pecka, že to ujelo několek desítek tisíc a jede dál čumím taky, vačku jsem zatám nevidělsikin1987 píše:Dneska sem sundaval kryty rozvodu abych omrkl jak moc chije cerpadlo a pripadne gufero vacky. nastartoval sem jeste abych si mel jistotu a cumim na remenici vacky a jak je v ni snimac vacky,tak ten misty drel o remenici v te uz byla vyjeta drazka. prvni otaka je proc to haze a druha jaktoze to startuje?? nema byt mezi cidlem vzduchova mezera? jedine,ze by se vzdy motor nakopl v miste,kde je mezera OK a po startu uz cidlo neni brano v uvahu muze se odpojit. dulezite je pro start bez nej se neda nastartovat.
stejne uzasny co to vydrzi. setrvaciku davam naprdel jak krava. jako resit to nema asi cenu. kdyz by to prestalo startovat a nebylo to palivo,tak vim,ze cidlo vacky,ktere je debilne pod vodni pumpou,ale vidim to na nove auto zahodit za hlavu vsechny zbytecne investice a prejit na nemce
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +