Házivost rozvodové řemenice vačkové hřídele
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Házivost rozvodové řemenice vačkové hřídele
Ahoj všem, mám opět dotaz. Zjistil jsem že mi jemně hází řemenice vačkové hřídele na O1, AHF. Dělal jsem včera rozvody tak zjištuji jestli jsem něco nezmamlasil, protože nevím jestli házela už i před výměnou. Po napnutí jsem kolo dotáhl 45Nm, je možný že byto nějak špatně dosedlo na ten konus, nemáte stím někdo nějakou zkušnost? Diky
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Házivost rozvodové řemenice vačkové hřídele
Když to sundáš a rozvody nikdy dělaný nebyli, tak po montáži to malounku hází vždy. Když motor běží, tak vydíš že háže do stran tak 1mm, to je normální a na nic to nemá vliv.Mamlas píše:Ahoj všem, mám opět dotaz. Zjistil jsem že mi jemně hází řemenice vačkové hřídele na O1, AHF. Dělal jsem včera rozvody tak zjištuji jestli jsem něco nezmamlasil, protože nevím jestli házela už i před výměnou. Po napnutí jsem kolo dotáhl 45Nm, je možný že byto nějak špatně dosedlo na ten konus, nemáte stím někdo nějakou zkušnost? Diky
Pouzivam na to stahovak a este som nemal problem aby hadzala remenica vacky. Jedine ak sa na nu ide bez stahovaka nasilim kladivom tak je pravdepodobne, ze moze dostat po kokote a bude axialne hadzat. Nuz ked niekto pcha pazury do toho naco nema vybavenie tak nejak to potom vyzera. Na kluke je to normalne ze trochu hadze.
-
yardarytarda
- Přispěvovatel
- JOKINO1982
- Přispěvovatel
to kolecko je z blata. staci ponom raz klepnut a je vprdely.Pravdepodobne niekto pred tebov po nom klepol. Ja som take uz raz skurvil od vtedy pouzivam stahovak,alebo gumenne kladivko
AUTOBOSS V30,LEXIA PP2000,RENAULT CLIP,VAG,OPEL COM,OSCILOSKOP,327 ELM,BDM 100,MPPS,DECODER TMS 374,WILLEM 7,1, DIAGNOSTIKA, SERVIS, PREDAJ NAHRADNYCH DIELOV, AUTOFOLIE,GEOMETRIA PODVOZKOV
-
slovacek.milos
- Aktivista