ladíme JTD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je to poznat docela dost hlavne ze to taha az do 5000 rovnako.
Ano bol som na brzde mam grafy zo zeriovym softom aj s poslednej upravy.
Ano bol som na brzde mam grafy zo zeriovym softom aj s poslednej upravy.
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
S tymto naladenim nemam moc najazdeneasi tak 2000km ale zo 130k a 290Nm mam najazdene asi 40 000
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
a v pohode zadny problemy? vis co ono tahle verze jede uz v serii ta 85kw, ale chtelo by to zvednout tak na 140koní a tak 320-340 nm a hlavne jak rikas aby ten narust vykonu byl lineární že to táhne celou dobu stejne az do 4000ot/min ..asi to zkusim nevis v cechach kdo to dobre dela? slysel sem ze je neco dobryho v plzni?
Ozvi sa uzivatelovi z nickom Chiptuning on je s tej strany on by ti to mohol poladit 

Ja si myslim ze to bude po chipu vzdycky jemne hujit hlavne jak tomu prislapnes......... ale pak by to nemelo.......
Co se tyce zivotnosti tak asi taky zalezi jak se k tomu motoru chovas......jestli tomu davas od nizkych otacek... a porad sprintujes tak asi tomu moc na vydrzi nepridas.......
Jednou jsem jel po dalnici za nejakym tuningovym pasatem a musel jsem ho predjed bo sem nic nevidel jak mu to hulilo.....
pak se mne snazil predjed ale nejak mu to neslo
Jinak ja mam 157ps 370 Nm podle brzdy..... ( najeto cca 20 000km)
Co se tyce zivotnosti tak asi taky zalezi jak se k tomu motoru chovas......jestli tomu davas od nizkych otacek... a porad sprintujes tak asi tomu moc na vydrzi nepridas.......
Jednou jsem jel po dalnici za nejakym tuningovym pasatem a musel jsem ho predjed bo sem nic nevidel jak mu to hulilo.....

pak se mne snazil predjed ale nejak mu to neslo

Jinak ja mam 157ps 370 Nm podle brzdy..... ( najeto cca 20 000km)
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy

EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft

a ta mas tu mojí verzi 85kw v serii?? k motoru se chovam vic nez slusne pokazdy ho pomalu zahrejvam dkoud neni na 90 stupních tak nejdu pres 2500ot. a nedeam ani plnej plyn, obcas si zasprintuju no, ale vetsinou jen kdyz predjizdim, malokdy to vohulim kdyz predemnou nikdo neni.
Vis me de jenom o to aby se mi fotr porad nesmal ze mi to nejede a taky o to aby slo lip predjizdet a tak, prece jenom kdyz je tam moznost to chipovat taak proc to neudelat...ne ze by to ted nejelo, jede to krasne hlavne ve vyssi otackach kdyz sem ted sundal kat tak je to znat jak krava..
hlavne s tim motorem sem jeste nemel zadnej problem, jen ten setrvak, ale podle me se vubec nemusel menit no, ale nakonec sem ho tam dal i s novou spojkou
Vis me de jenom o to aby se mi fotr porad nesmal ze mi to nejede a taky o to aby slo lip predjizdet a tak, prece jenom kdyz je tam moznost to chipovat taak proc to neudelat...ne ze by to ted nejelo, jede to krasne hlavne ve vyssi otackach kdyz sem ted sundal kat tak je to znat jak krava..
hlavne s tim motorem sem jeste nemel zadnej problem, jen ten setrvak, ale podle me se vubec nemusel menit no, ale nakonec sem ho tam dal i s novou spojkou

to jo, prto to prave chci chipnout, pamatuju si kamosovo fotra co mel fabii combi 77kw pd v zakladu, dal to na 140koní a audiny 2.5 v6 a veskery bawka na nej nemeli sanci az sem cumel jak je to mozny, ono jakykoliv auto, ktery je chiply ma mnohem vetsi vykon nez jakakoliv serie i kdyz ma treba o 20 kw vic, tada pokud to neni neco co ma 200kw a vejs..
ale zase mi nejde do hlavy kdyz s tou moji serii sem natrel do kopce 2.5 v6 audi ne v kombíku, ono je totiz dost mozny ze ten rakusan co to mel predemnou to uz decente chipnul, ale to nevim musim na brzdu abych to zjistil
ale zase mi nejde do hlavy kdyz s tou moji serii sem natrel do kopce 2.5 v6 audi ne v kombíku, ono je totiz dost mozny ze ten rakusan co to mel predemnou to uz decente chipnul, ale to nevim musim na brzdu abych to zjistil