TUNING CARS SHOW - Hoškovice 21. – 22.6.2013
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Zata S-line
- Přispěvovatel
bku
Jastere nechapu jak muzes dostat na startu od predohrabu,to mi proste nejde do hlavy.....
EX-FRS-230ps 450nm
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
-
Zata S-line
- Přispěvovatel
Nenarazim na tuhle jednu jizdu to uz je po nekolikate kdy jsme to videl....Ja cupru mel mela 190ps a na startu se na me necapala ani frs s 250ps a ani valis s leonem....Spis si myslim ze je chyba mezi sedackou a volantem....JasteR píše:Pokud narazis na jizdu s Hegesakem co je na videu, tak jsem satrtoval dyl, a byla to jizda se nezarazenou dvoujkou... ted uz to mozna pochopis
EX-FRS-230ps 450nm
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
Octa 4x4 ASZ-290ps 520nm
FRS 275ps
-
Forest
- Aktivista
Nezlobte se na me, ale me se ty casy zdaji dost nizke, nizsi tak o 0,2-0,5 s a neni v tom ani spetka neprejicnosti. Ze by tak velkou roli hral povrch? 
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
Forest
- Aktivista
Pak teda hezkemirulu píše:Já mam ještě jinak trochu hardware, než v Milovicích, jede to líp, časy jsou adekvátní
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
No od jednoho znamyho co mel Punto 300ps sem si v Hoskovicich vyslechl presne opacny nazor.. na druhou stranu s pavlovou cervenou cuprou kde nafouja na startu pres 1b se rozjizdi daleko lip.. aktuale mu 2260vk funguje paradne.. Ps: proc si proboha nejel kdyz mas uz spojku? Jinak casy bych rekl ze odpovidaji ikdyz se jezdilo opacne.. Hegesakovi neskutecne pomohli slicky,ted uz konecne vykon vyuzil..Zata S-line píše:Nenarazim na tuhle jednu jizdu to uz je po nekolikate kdy jsme to videl....Ja cupru mel mela 190ps a na startu se na me necapala ani frs s 250ps a ani valis s leonem....Spis si myslim ze je chyba mezi sedackou a volantem....JasteR píše:Pokud narazis na jizdu s Hegesakem co je na videu, tak jsem satrtoval dyl, a byla to jizda se nezarazenou dvoujkou... ted uz to mozna pochopis
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

- nejrychlejsi
- Nesolidní prodejce

Naposledy upravil(a) nejrychlejsi dne 24 čer 2013, 18:07, celkem upraveno 1 x.
Jsem NESOLIDNÍ PRODEJCE, Proto sám prodávám zboží kde jsou lidi sním spokojený. Ale sám se nechám nachytat od člověka co neni ani označený! Skvělé!!
---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
---
1,9 TDI PD 96kW ASZ a 2,5 TDI AEL 103kW
Nevim kolik mam HP, furt něco šteluju, až to došteluju, tak to třeba nechám změřit. Slicky fungujou na výbornou, ale čerpadlu musim nějak domluvit Předvstřik nic moc
http://www.youtube.com/watch?v=xsVVbT51dQg
http://www.youtube.com/watch?v=xsVVbT51dQg