VB turbo

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

Je jasné, že se mi snažíš vysvětlit jaký jsem blbec, to máš od Foresta asi - má stejný styl diskuze... teoretické kecy kterýma každého ubíjí.
V pohodě... bavím se dobře.
myslím že tehdá nešlo ani tak o zanášení regulace, jako že se vám ta regulace celá zkroutila? Ale možná se špatně pamatuju.

Každého baví něco jiného, jak jsem už psal.... někdo ladí červíky, tahá turbo z auta a do auta pořád dokola (respektive nechává to dělat jiné lidi protože to neumí), někdo jen lije naftu a jezdí.... i dál než jen po městě..

nicméně neodpověděl jsi mi na toto :

Ok a potom tedy, ty máš to turbo z kvalitnějších komponent, než nové turbo které se koupí u dealerů garrett?

Jsem už teď zvědav co se dozvím :)
subz3ro_tdi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Vici píše:Je jasné, že se mi snažíš vysvětlit jaký jsem blbec, to máš od Foresta asi - má stejný styl diskuze...
Podla seba sudim teba, nie??? Vid. citacia nizsie :? Ja ukazem moralnu uroven ktoru mi nechces priznat a komentovat to nebudem.
Vici píše:Každého baví něco jiného, jak jsem už psal.... někdo ladí červíky, tahá turbo z auta a do auta pořád dokola (respektive nechává to dělat jiné lidi protože to neumí), někdo jen lije naftu a jezdí.... i dál než jen po městě..
Vici píše:Ok a potom tedy, ty máš to turbo z kvalitnějších komponent, než nové turbo které se koupí u dealerů garrett?
Odpoviem ti na to velmi jednoducho - nic take som nenapisal! Napisal som ze je rozdiel medzi kvalitou Garrett turba co ide do prvo a druhovyroby. Ak tomuto neveris, spytaj sa ludi co robia na vyrobnych linkach Garrettu, je to uplne normalny proces. Pokial su obidve turba - druhovyroba Garrett aj niekym poskladany Garrett - z rovnako kvalitnych dielov, nevidim dovod preco by nemohlo byt lepsou volbou to niekym skladane turbo, ktoreho kompletacii by bolo venovanych daleko viac cloveko/strojo hodin ako turbu akosti A- alebo B+ (pripadne horsie) z vyrobnej linky.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“