Zdravim forum,
tak chcipani pokracuje a uz se to vylepsilo do te miry, ze mi napr. behem 5km cesty motor 2x chcipne a nejde mi natocit a trva to napr. 5-10 min., nez se mi podari ho znovu nastartovat.
Myslel jsem, ze by to mohlo byt spinaci skrinkou a mechanik, ktery mi auto spravuje, mi vcera zkousel dat jiny spodek spinaci skrinky s kontaktama, ale nepomohlo to, tam to neni.
Co jsem zjistil dale je, ze se mi nesepne rele 109 a stale mi sviti kontrolka zhaveni. Zkusil jsem to, ze jsem oddelal dekl z rele 109, nacpal jsem ho zpet a sepnul jsem ho rukou a motor sel hned nastartovat. Myslel jsem si, ze by to mohlo byt jen tim, ze dva vstupy rele 109 maji nejaky problem: bud nalomenej drat, nebo spatna izolace, ale nevim, odkud ty vstupy k tomu rele vedou a jestli to neni pripadne jeste necim jinym...
Dneska jsem auto vezl do dilny mechanikovi, tak jsem podlozil rele 109 papirem tak, aby bylo trvale sepnuty. Nastartoval jsem a kus jsem ujel, ale motor mi znovu chcipl. Zkusil jsem nastartovat bez toho, ze bych vypnul to rele a jen mi blikala kontrolka zhaveni. Tak jsem rele 109 vypnul, otocil jsem klickem do prvni polohy, zhavenim mi stale svitilo. Zapnul jsem rele (tim, ze jsem pod nej strcil ten papir) a pak uz jsem dojel v poradku.
Co si o tom myslite?
Zdravi
Honza Marek
Za jízdy chcípá motor Wv Golf 1Z
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zaverecny post...
Zdravim forum,
tak jsem nemel 3 mesice auto, protoze se mi v tom stourali autoelektrikari a nakonec jsem se dozvedel, ze by mi bez zaruky dalsi funkcnosti vymenili kabelovy svazky. Kdyz jsem se dozvedel cenu, tak jsem sel do kolen: 30kKc jen za material, plus 2 dny prace. Takze jsem to odpiskal, auto prodal (i kdyz v podstate nerad) a zakoupil jine.
Samozrejme diesel s poctivym VW motorem
: Volvo V70 2.5D z r. 2000.
Vse pekne, ale... Nejdou mi hodiny na pristrojove desce... Kdyby nahodou nekdo vedel...
Diky za rady a mejte se, urcite se tu obcas ukazu...
Zdravi
Honza Marek
tak jsem nemel 3 mesice auto, protoze se mi v tom stourali autoelektrikari a nakonec jsem se dozvedel, ze by mi bez zaruky dalsi funkcnosti vymenili kabelovy svazky. Kdyz jsem se dozvedel cenu, tak jsem sel do kolen: 30kKc jen za material, plus 2 dny prace. Takze jsem to odpiskal, auto prodal (i kdyz v podstate nerad) a zakoupil jine.
Samozrejme diesel s poctivym VW motorem
Vse pekne, ale... Nejdou mi hodiny na pristrojove desce... Kdyby nahodou nekdo vedel...
Diky za rady a mejte se, urcite se tu obcas ukazu...
Zdravi
Honza Marek
Pro všechny,něco podobného jsem řešil na pašíku B3. Za jízdy chcípl a natočit šel někdy hned a někdy až po 5 až 10 min. Dělalo to i po překlenutí 109! Příčinou toho bylo vadné relé v originál alarmu!! Alarm byl nad pojistkovkou.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec