Vag Com 607 CZ

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
woodman007
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: vag com 607cz

Příspěvek od woodman007 »

pe.namornik píše:
vwphun píše:
pe.namornik píše:Ahoj, tak jsem zkusil povýšit 512us na 607cz, asi to nejde, všechno vypadá že si rozumí, i kabel to otestovalo, ale při spouštění to hlásí, že nelze otevřít soubor s kódy code-svo.dat. Tak jsem to zatim nezkošel v autě, ale myslím si, že bude problém v hlášení chyb. :(
Povyš 409CZ na 607CZ a žádná chybová hláška nebude... Ale pochybyju, že klonovanej kabel pojede (pokud není upravenej)...
Určitě rád povýším 409CZ,ale kde ji vzít, když odkaz http://rapidshare.de/files/29685864/Vag ... Z.rar.html je minimálně divný, není tam co stáhnout, alespoň jsem to nenašel, nebo ta stránka chce instalovat další podpůrný software? Nemůžeš poslat přímo 409cz? (LOL)
Zkus 409 tadyhttp://muj.edisk.cz/soubor/stahni/78554 ... .45MB.html
Update 607cz je aplikovatelný na Svobodovo programy,jinde to háže hlášky. Mám hex-can od motordiagu,fw 1.44 a update 607 s ním nemaká. I když po testu kabelu doufám nic nepřepsal, kabel se chová nějak divně(při mazání chyb odpoví jednotka nenalezena :( ). Tak nevím jestli jsem mu "nepomoh"
Zetor 3011
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

woodman007 píše:
pe.namornik píše:
vwphun píše: Povyš 409CZ na 607CZ a žádná chybová hláška nebude... Ale pochybyju, že klonovanej kabel pojede (pokud není upravenej)...
Určitě rád povýším 409CZ,ale kde ji vzít, když odkaz http://rapidshare.de/files/29685864/Vag ... Z.rar.html je minimálně divný, není tam co stáhnout, alespoň jsem to nenašel, nebo ta stránka chce instalovat další podpůrný software? Nemůžeš poslat přímo 409cz? (LOL)
Update 607cz je aplikovatelný na Svobodovo programy,jinde to háže hlášky. Mám hex-can od motordiagu,fw 1.44 a update 607 s ním nemaká. I když po testu kabelu doufám nic nepřepsal, kabel se chová nějak divně(při mazání chyb odpoví jednotka nenalezena :( ). Tak nevím jestli jsem mu "nepomoh"
To mi děla i můj kabel že strácel spojení s RJ dělalo to s VAG COM 512CZ u 409 To jede ok. Kabel erze 1.44
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Kabel s fw < 1.65 nebude fungovat s verzí 607! Musí proběhnout update, jinak to nepůjde.
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

vwphun píše:Kabel s fw < 1.65 nebude fungovat s verzí 607! Musí proběhnout update, jinak to nepůjde.
To je jasný ale kabel od Motordiag verzi 1.65 nepobere pak už nejde ani na 1.44 musí se na 1.43
lake
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lake »

vsak sa to da urobit.robime to my a kopa dalsich ludi,ktori rozluskali problem updatov. dajte si to niekomu upravit -myslim prehrat obsah megy a kabel bude ok.
dash recalibration, chiptuning, autoelektrika
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

lake píše:vsak sa to da urobit.robime to my a kopa dalsich ludi,ktori rozluskali problem updatov. dajte si to niekomu upravit -myslim prehrat obsah megy a kabel bude ok.
Nemůžu být bez kabelu.
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Milan_TS píše:
lake píše:vsak sa to da urobit.robime to my a kopa dalsich ludi,ktori rozluskali problem updatov. dajte si to niekomu upravit -myslim prehrat obsah megy a kabel bude ok.
Nemůžu být bez kabelu.
Je to na počkání...
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

vwphun píše:
Milan_TS píše:
Nemůžu být bez kabelu.
Je to na počkání...
Tak kdo se hlásí v okolí UH - Brno
pe.namornik
Nováček

Příspěvek od pe.namornik »

woodman007 píše:
pe.namornik píše:
vwphun píše: Povyš 409CZ na 607CZ a žádná chybová hláška nebude... Ale pochybyju, že klonovanej kabel pojede (pokud není upravenej)...
Díky za adresu, soubor šel stáhnout, ale asi budu mít problém s kabelem, když jde update kabelu na počkání, není tedy k dispozici návod na ten update a firmware. Nevím proč není dostupná 512CZ? Kabel je popsán na funkčnost s 512cz, výrobce nedoporučuje 607 - mám ho od Motordiagu - originál hex-can USB.
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

pe.namornik píše: mám ho od Motordiagu - originál hex-can USB.
Pokud je originál měla by na něm běžet i 607ka.
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

no jo po aktualizaci avastu je vše OK,tak to su klidný (rofl)
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

MAX píše:
Originál jde updatovat bezproblému. Neoriginál se při spuštění v607 deaktivuje, není k tomu ani třeba pokoušet se o update firmwaru, stačí jen když se program pokouší navázat komunikaci s autem.
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

vagus píše:
MAX píše:
Originál jde updatovat bezproblému. Neoriginál se při spuštění v607 deaktivuje, není k tomu ani třeba pokoušet se o update firmwaru, stačí jen když se program pokouší navázat komunikaci s autem.
Tak to se povedlo asi mě. Zkusil jsem update 409 na 607, tvářilo se to jako že jo, ale při testu kabelu to hodilo hlášku že je starý fw (1.44) a že to s ním nepoběží; nový fw to ale nenabídlo. Při spuštění čisté 409 test proběhne vpořádku, fw 1.44 ale při připojení na auto a mazání chyb z řj hodí hlášku že není jednotka na voze namontována a spadne komunikace.
Zetor 3011
ROMIK
Aktivista

vag com

Příspěvek od ROMIK »

A kdo mi nahraje orgo seriové číslo abych mohl update na 607,kabel od motordiag ,fw 1.44 za rozumnou cenu.Pošlete na SZ.Diky.
pe.namornik
Nováček

Příspěvek od pe.namornik »

vwphun píše:Kabel s fw < 1.65 nebude fungovat s verzí 607! Musí proběhnout update, jinak to nepůjde.
Máš pravdu i když je originál kabel, tak s 512anglickou maká, ale při připojení na 607CZ hlásí, že je stará verze FW a je 1.44. 607 se nepodaří spojit s autem, není navázaná komunikace a nevím jak originál povýšit na fw 1.65 kdo poradí, nebo doporučí kdo to udělá (Praha). (LOL)
Zamčeno

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“