Měl bych dotaz: chystám se taky čistit turbo passat 1.9 TDI PD 96kW. Pár otázek prosím o radu, i když je tu toho celkem hodně tak pořád sem nenašel odpovědi na všechny moje otázky.
Při demontáži z auta ho musím asi vytáhnout i s výfukovýma svodama? Případně bych oddělal i sací potrubí a vyčistil - musím dávat pod sací a výfukový svody nový těsnění? Dále by mě zajímalo rozdělání turba, zda je v něm nějaký těsnění a zda stačí pouze rozdělat vyčistit a případně jestli tam mám pak něco promazat a čím. Případně čím mi turbo půjde nejlépe vyčistit.
Mám totiž asi problém u tohoto motoru s výkonem, od 120,-km/hod. už je to nějaký mrtvý hlavně do kopce. Nějak jsem to v poslední době neřešil, až když se na mě začla lepit fábia 1.4

. Passata mám 2 měsíce, první vada byla špatný O-Kroužky na vstřikách, to mi dělal známej materiál originál stál cca 5400,-Kč od té doby startuje super, ale aby se na mě lepila kdejaká fábia

Je mi jasný, že to může dělat více faktorů váha... bohužel zatím nemám vag, abych nalogoval. Koupil bych si kabel s cd na notas, ale zatím nevím kterej(tak případně, kdyby měl někdo dobrej typ, tak předem děkuji

. Nebo kdyby byl někdo z Brna či okolí ochotnej mi log udělat, ať mi písne SZ s cenovkou co by si za to přál. díky