POZOR - DULEZITE UPOZORNENI!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
no srovnávat neohrabaného obézního mamuta s monstrózním motorem se sofistikovanou věcí jako je 996 turbo je trochu mimo mísuBH motor píše:inymi slovami. porsche zere ako slepy kon , nech je akekolvek. nachipovane cayenne turboS z prahy do decina zozralo 65l benzinu ked sa slapalo brzda plyn plny kutac...

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
996 nieje sofistikovane ani troska... prastary motor s dvoma KK16 tkami... musim protirecit trosicka. neviem mal som 996 asi mesiac sice len 320 ps ale neoslovilo ma to ani troska. podvozok je tam dobry. to asi vsetko... ked uz tak GT2.......
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
porsche si vzdy ide svojou cestou a je jednym z najlepsich, a funguje mu to nenormalne maju to premyslene a vyladene k dokonalostiBH motor píše:996 nieje sofistikovane ani troska... prastary motor s dvoma KK16 tkami... musim protirecit trosicka. neviem mal som 996 asi mesiac sice len 320 ps ale neoslovilo ma to ani troska. podvozok je tam dobry. to asi vsetko... ked uz tak GT2.......

ak by niekto potrebovaj vediet co je: sofistikovaný
dobre premyslený, dobre zorganizovaný, dobre fungujúci, napr. systém niečoho, využívajúci prepracované, zložité metódy
Mercdes C cdi
sorry, ale toto ti neuverím, 600 PS a 9 až 14 litrov, to by si musel ísť 80 KM/H do Bratislavy po diaľnici. aj mne žere octa ALH 3,5 ale treba povedať, že dolu kopcom. (nechcem napísať voľným pádom).tiež otvorenosť.BH motor píše:ja mam na svojej RS4 mam tocak okolo 700 Nm a vykon okolo 600 ps a spotreba sa hybe od 9 do 14 l. cize nieje to ziaden nenazranec. zere to ako dobre urobene 2,5 tdi 4x4 v automate.. mal som taku A6 a cez zimu 13 l nbebol problem. cize mojej RS nic nevycitam a nemenil by som za diesel . PREPACTE otvorenost
Na une sme tankli 17 litrov a spravili sme cca 80 km, takže spotreba 21,25, je síce pravda, že jazdí na bohatú zmes. Predpokladam ale, že tiež nejazdíš na afr 14,7 pri plnom tlaku.

bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
jazdim na tom aute je a nie ty, a ja viem kolko do toho tankujem. a dialnicu pod 200 nedavam, cize nehadaj sa. vzdy mam dojazd 400km na nadrz a suhlasi to. keby zrala 15-20 tak sa na nej nevozim. Apropo keby si mal tu odvahu nastavit AFR na 14,7 tak okrem 30 litrovej spotreby by si mal aj pepalene piesty.. ja mam lambdu od 0,82-0,85.... A za dalsie audi vyrobene v quattro gmbh mozem kludne zrovnavat s ktorym kolvek porsche.... A keby som si mal vybrat porsche tak GT2 a ked audi tak RS4. Ale nie tuto novu. ta je len pekna a nic viac....puci píše:sorry, ale toto ti neuverím, 600 PS a 9 až 14 litrov, to by si musel ísť 80 KM/H do Bratislavy po diaľnici. aj mne žere octa ALH 3,5 ale treba povedať, že dolu kopcom. (nechcem napísať voľným pádom).tiež otvorenosť.BH motor píše:ja mam na svojej RS4 mam tocak okolo 700 Nm a vykon okolo 600 ps a spotreba sa hybe od 9 do 14 l. cize nieje to ziaden nenazranec. zere to ako dobre urobene 2,5 tdi 4x4 v automate.. mal som taku A6 a cez zimu 13 l nbebol problem. cize mojej RS nic nevycitam a nemenil by som za diesel . PREPACTE otvorenost
Na une sme tankli 17 litrov a spravili sme cca 80 km, takže spotreba 21,25, je síce pravda, že jazdí na bohatú zmes. Predpokladam ale, že tiež nejazdíš na afr 14,7 pri plnom tlaku.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
ja sa nehádam, vyjadrujem svoj názor, to sa hádam smie, či nie??
a inák tých 200 km/H je rovnaká záhada ako tá spotreba, jedine, že ochotne sponzoruješ slovenský štát, ale to nakoniec potrebujeme.
14,7 afr už asi nieje o odvahe ale o blbosti.
a inák tých 200 km/H je rovnaká záhada ako tá spotreba, jedine, že ochotne sponzoruješ slovenský štát, ale to nakoniec potrebujeme.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
S4 biturbo zerie aj 11,5 nechcem burcovat ale nad 200km/h na 6 budu otacky 4500 a viac a tam už je hladná aj v sérii, moja skúsenosť
ja uznavam motor atmosferu GT3 , ake parametre z neho vydolovali... strasný zvuk http://www.youtube.com/watch?v=-cX-3F3u ... re=related

ja uznavam motor atmosferu GT3 , ake parametre z neho vydolovali... strasný zvuk http://www.youtube.com/watch?v=-cX-3F3u ... re=related

Mercdes C cdi
naco----puci píše:ja sa nehádam, vyjadrujem svoj názor, to sa hádam smie, či nie??

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- subz3ro_tdi
- Aktivista
0-100 bolo naposledy merane za 3,7s, co si JA pamatam, ale to tam boli ine turba, ine zvody a kopec inych veci, takze teraz by to malo byt este lepsie
0-200 presne udavane nebolo, ale je to do 10s
auto chodi... hmm... grcovne (doslova)
trosku problem s brzdami po cestach okolo martina (nic pre slabsie povahy)
0-200 presne udavane nebolo, ale je to do 10s
auto chodi... hmm... grcovne (doslova)

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
pekne cisla,gratulacia...ale aj tak by ma to zaujimalo kolko by bol cas na stvrt mile na profesionalnej casomiere...moj odhad +- 11 sek...
slovensky rekord je teraz tusim nissan 300 zx 10,71... a druhe kedysi slovenske lupo 11,02... 

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm