2,4JTD za jizdy zdechne.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pozri si na stoarom tesneni kolko ma dier, ak ti brusili hlavu zisti si kolko dali dole a o tolko hrubie ti treba.
Naposledy upravil(a) duri013 dne 28 čer 2010, 17:00, celkem upraveno 1 x.
Fiat Bravo 1,9 JTD 105 GT, egr, kat, maf, vyfuck off, remap
ono pokial prerazilo palivovy filter a vyletel z neho bordel tak zanieslo regulacny ventil ktory ma prepustat palivo z vysokeho tlaku do prepadu. A ak neprepustalo a tlacilo stale moc tak sa mohlo aj kusnut. Poznas to ked na jemnom sitku na reg. ventile bue spina. Staci ak tam budu mikrociastocky vacsinou staci vyfukat + vymena filtra. Ale v tvojom pripade bohuzial smola.Peal píše:tlak v railu co jsem delal pred 14 dny byl v pohod ea tlacil dle predepsaneho
tak dnes se mi to stalo opet,predjizdel jsem auta vse na 3 rychlostni stupen ,predjel jsem auto a nechal jsem tam trojku a dojizdel jsem k dalsimu autu a dam plny plyn ze ho predjedu taky bylo cca 2800 otacek vybehlo to tak na 3300 a auto skublo a zdechlo,druhy pokus a nastartoval jsem uplne v pohode a pak zadny problem dela to kdyz treba hecuju trosku ,vytocim cca na 3500 a pak dam nohu z plynu a necham spadnout otacky na 2500 vysplham na 3 tisice a dam nuhu z púlynu a necham zase spadnout a dam plny tak to pak skubne bud zdechne a nebo jede dal ale skubne(skubne to tak ze se leknu a dam nohu z plynu a pak zkusim jestli to vubec reaguje na otacky)
takze mam stejne priznaky kdyz vynecham to,ze mi to zdechne pri vysokem tlaku, ale nekdy to skubne ,ale v otackach nad 4 tis pri predjizdeni,ale to tak 1x za 1000 km.
Ted se nejvoc bojim aby se ten motor nepotkal jako pealovi. nevim jakym smerem se dat jestli jezdit a jakym zpusobem. je pravda,ze timhle strasnym reziem sem uz najel 200 km a zatim snad potkany neni,ale jestli ty rozvody nejsou rozhozene uz si jisty nejsu,protoze to vic huli cerne
Ted se nejvoc bojim aby se ten motor nepotkal jako pealovi. nevim jakym smerem se dat jestli jezdit a jakym zpusobem. je pravda,ze timhle strasnym reziem sem uz najel 200 km a zatim snad potkany neni,ale jestli ty rozvody nejsou rozhozene uz si jisty nejsu,protoze to vic huli cerne
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
na 90% to je vysokotlake cerpadlo ten tlak kolisa a dobeh motoru po vypnuti dela taky ono urcite
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +