on kdyby ty hupy přeměřil, tak taky nebude řikat, že je okjosef10 píše:az ja budu nekdy menit na sve octe hydr. zvihatka tak vymenim i vacku.... Nema cenu nad tim spekulovat, vsechno chce svoje...... To mas stejny jako kdyz delas rozvody a nedas tam novou vodni pumpu.... Holt to jsou zakladni veci ktere bych nikdy nepodcenoval i kdyz by me 10 lidi rikalo ze to neni potreba a ze vacka je ok............
hydroštely po vymene klepot
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
***VAG,PSA,Renault***
Ono to už iba klepe....Mam podozrenie na nieco dole v motore(ojnica alebo cep) lebo včera som vo vani nasiel kovove kusky z tvrdeho materialu akoby nastruhane na struhadle....asi ten motor rozoberiem komplet lebo už neviem ako dalej..... a tie piliny ma moc nepotesily..... neviem ci su z vrchu alebo zo spodu.Asi skusim premerat vačku no ked som ju mal vonku bola uplne hladka.....
Zkontroluj lagry na klice a ojnicih.naker05 píše:Dnes som zhodil olej. vanu jak som cistil saci kos a nasiel som v nej kovove piliny velkosti niektore az 2x6mm akoby nastruhane na hrubom struhadle.....su z tvrdeho materialu (nie hlinik) nič opotrebovane som tam nenašiel....z čoho to moze byt? No a auto stale klepe a klepe....
Dnes som zhodil hlavu vytahal piesty a konecne prisiel na zdroj klepania....1,valec piestny cap vymlatene puzdro v ojnici.....kusy toho puzdra popadali do vane takze preto som tam nasiel ten šrot...
Dá sa to puzdro jednoducho kupit a prelisovat do povodnej ojnice alebo bude lepsie zohnat ojnicu z piestom?????......

Dá sa to puzdro jednoducho kupit a prelisovat do povodnej ojnice alebo bude lepsie zohnat ojnicu z piestom?????...... Pozdro je jako origo díl a ve VW stjí do 100kc, skoukni este ten čep jestli nejni nak vymackanej do šíšata.naker05 píše:Dnes som zhodil hlavu vytahal piesty a konecne prisiel na zdroj klepania....1,valec piestny cap vymlatene puzdro v ojnici.....kusy toho puzdra popadali do vane takze preto som tam nasiel ten šrot...Dá sa to puzdro jednoducho kupit a prelisovat do povodnej ojnice alebo bude lepsie zohnat ojnicu z piestom?????......
![]()
![]()