Treba se mylim, ale obavam se, ze se touto cestou snazis ujistit, ze je to vporadku. Obavam se, ze prvni cast citace je negovana nasledujicimi citacemi.
Fakt, ze chybi olej, ze to "huli jako prase", ze se vyskytuje turbolag (pokud mas originalni turbo, tak to by v mire Tebou popisovane nemelo) hovori o tom, ze turbo dostava dost na prdel a tyto symptomy jasne naznacuji, ze Te prosi o "vysvobozeni" - jinymi slovy, asi to bude chtit revizi "chipu" a turba. Pokud se rozhodnes jen pro revizi turba, dost mozna se to stane zvykem a beznym servisnim zasahem. Predchazet tomu muzes upravou chipu od opravdu seriozniho upravce.
Vice Ti k tomu asi nereknu, nicmene muj nazor je zalozen na podkladech dodanych Tebou. Pokud sis to vymyslel, pravda bude jina ... ale proc by sis to vymyslel, co?

[/quote]
Ne nic sem si nevymyslel.. Ale byla to moje prvni uprava na aute, tak nemuzu vedet ze to neni v poradku. Bylo mi receno ze je to normalni kdyz to pri plnym plynu kouri a autu to neskodi. Ten turbolag nebo co to je mi prislo ze je jen doba nez se turbo nafoukne a ze je to taky v poradku. Ale jak koukam tak asi ne no