No, jedno se musí uznat: pakliže by měli nějakou reálnou šanci zloději ukrást celé auto (nic není neprolomitelné), v případě elektromobilu budou mít výhodu v tom, že není zdrojem hluku z nastartovaného nebo provozovaného motoru

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Forest píše: Jinak já stále nepochopil tvoji narážku
Forest píše: Neříkám, že je to přesně ono, ale mám z toho výrazně lepší dojem, že se to už blíží přijatelné budoucnosti.
Věřím, že již absolventu prvního stupně základní školy dojde, že zmiňuji, že to není ono ale že je to něco, co se blíží přijatelné budoucnosti. S tím, že beru v potaz konceptuální pojetí, nikoliv konkrétní aplikaci.Neříkám, že je to přesně ono, ale mám z toho výrazně lepší dojem, že se to už blíží přijatelné budoucnosti.
Není třeba schovávat vlastní nevědomost a neschopnost logické úvahy za dlouhá slohová cvičení a invektivyForest píše:
Andre, ty trpíš nějakým stihomamem? Obávám se, že co se logiky týče, nemám se za co stydět (což není tvůj případ, viz diskuze).Andre píše:Není třeba schovávat vlastní nevědomost a neschopnost logické úvahy za dlouhá slohová cvičení a invektivyForest píše:
Stačilo napsat: Omlouvám se, jsem zase mimo, do příští diskuze si to nastuduju.
PS1: Ne všechno se dá vygůglovat, a nebo jsou to často hrozné 3,14čoviny, které když tady pak papouškuješ, jsou pro člověka s vlastní zkušeností skvělým pobavením![]()
PS2: Jak si vysvětluješ fakt, že tvůj otec, i když měl tak nevídané schopnosti jezdit tisíce kilometrů denně, porušoval dopravní předpisy, platil spoustu pokut, měl k dispozici moderní techniku se schopností dotankovat za pár minut na stovky kilometrů, aby stíhal podepisovat kontrakty za milióny.... a přesto zbankrotoval?
Jak je možné, že lidé využívající k přemisťování ten zpátečnický elektromobil a jezdící podle předpisů hromadně nekrachují? Existuje pro to ve tvém vesmíru nějaké vysvětlení?
Přál bych si mít tak jednoduchý život jako ty, utvářet si názory na základě textů z internetu, bez snahy hlubšího zamyšlení a poznání problému, natož zapojení vlastní zkušenosti, fakt upřímná závist.Forest píše:
LOL, viz výšeAndre píše: V tomto případě neexistuje jediný racionální důvod koupit dnes spalovací CITIGO, tedy auto určené do městského a příměstského provozu s denním nájezdem max. několik desítek km.
LOL, že těch zásuvek po ulicích je. Kolik procent populace má doma možnost zapojení auta do zásuvky? 10%? Nebo spíš méně.Andre píše:stačí jen večer strčit do zásuvky