Auto syčí - vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
u mě :
- výkon ok,
- tlak turba ok,
- regulace ok,
- nová spona mezi turbem a výfukem,
- prolezlé rychlospojky,
- překontrolované hadice,
- oleje nežere,
nevím co stím...myslím, že asi turbem to nebude ( asi ) jsem s tímto problémem najezdil min. 3,5tk a bude to asi nějaká kokotinka...myslím, že něco zásadního by se ozvalo samo...
- výkon ok,
- tlak turba ok,
- regulace ok,
- nová spona mezi turbem a výfukem,
- prolezlé rychlospojky,
- překontrolované hadice,
- oleje nežere,
nevím co stím...myslím, že asi turbem to nebude ( asi ) jsem s tímto problémem najezdil min. 3,5tk a bude to asi nějaká kokotinka...myslím, že něco zásadního by se ozvalo samo...
Octavia III, 1,4FSi, 110kW, r.v. 09/2016
- Dawee
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já to samý. Jak řikám, dnes to znova všechno prolezu, všechny spoje, jestli někde nenajdu olej, projedu to sání z filtrboxu, vejfuk mám OK, to mám projetý od minula, nikde nic. Auto jede super, fakt nevim. Chtěl bych ještě někdy nafouknout intercoler, ale nemám zatím jak.
Ještě jsem někde čet, že by to mohlo dělat vedení EGR, já ho mám tedy softwarově Off..
Ještě jsem někde čet, že by to mohlo dělat vedení EGR, já ho mám tedy softwarově Off..
jak nad tím pořád přemýšlím a mluvím s ruznýma lidma, tak si myslím, že to bude někde v okruhu výfuku...kdyby to bylo v okruhu tlačení vzduchu, tak myslím, že asi rozdíl na tlaku může být + - 50mbar a pak to jde do nouzáku...a když to tak píská, tak ten únik by měl být někde znát...a při tom záběru turba, vzniká nejvís kouře, tak asi neodborně řečeno, se tam nevejde a někde cestou nejmenšího odporu se hrne ven...
vyzkoušeno - těsnejDawee píše:Tak zkus ucpat výfuk hadrem a prolez potrubí. Já našel mikrodírku u držáku uprostřed výfuku ( zavařeno ). Jinak nic. Větší únik na výfuku bude očouzenej. Pokud dneska nic nenajdu, tak to asi připíšu na vrub těm horším lopatkám a pustím to z hlavy.
tak jak? má někdo nějaký výsledek???Dawee píše:Já to samý. Jak řikám, dnes to znova všechno prolezu, všechny spoje, jestli někde nenajdu olej, projedu to sání z filtrboxu, vejfuk mám OK, to mám projetý od minula, nikde nic. Auto jede super, fakt nevim. Chtěl bych ještě někdy nafouknout intercoler, ale nemám zatím jak.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja teraz riešim podobný problém,audi a3 1.9TDI 96kw ,po vyčistení EGR išlo auto ako besné,prešiel deň kedy mu majitel nakladal poriadne na další deň nejaké podozrivé syčanie turbo na jednotke potlačí max 1,2 baru na dvojke okolo 1,5 ,poriadne tlačí až keď idem okolo 100 na dialnici a držím 4-ku vtedy prestane syčať a turbo tlačí ako má podla požiadavky 2,2baru. myslíte,že bude problém v hadici od turba k IC? auto hulí ako besné.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
všetko skontrolované nikde to nefučí,stále turbo tlak podla požiadavky dosiahne až na 4-ke napadá ešte niekoho niečo? regulácia pekne funguje,po naštartovaní sa zasunie celá..už ma nič nenapadá,až po trojku tlačí len okolo 1,5baru..4-ku keď podržím v otáčkach tak potlačí podla požiadavky 2,2b..
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-