Bosch KTS ako OEM diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ROMIK ---VAS už mám nainstalovaný,KTS jsem zatím teď potřeboval mněl jsem frmol.Ale jak bude čas hned se na to vrhnu a dám vedět.[/quote]paja píše:a ty si ako s KTS 540 dopadol ?
Halo kamarade zkoušel jsi to at to nezkoušim zbytečně?

Jo skoušel narychlo dvě O II 08,07 moc se tímto omlouvám!!!! "joe",že jsem nedal vedět.Vše jelo jak má.Problém je v tom,že opravdu mám ted frmol a potřebuji KTS jako kts

Joe mněl bych par otázek
Já to dělám přez APC Back-UPS,jde to flešovat zapojeno do OBD zásuvku?Pri flashovani odporucam mat vzdy KTS pripojenu na externe napajanie - aby nedoslo nahodou k preruseniu procesu flashovania !!!)
Jde u Peugeot 307 1.6 hdi 80kw spustit regeneraci FAP s kts,nikde jsem to nenašel.
som radVše jelo jak má
v principe je uplne JEDNO, ako mas KTS napajanu, dolezite je, aby napajanie pocas flashu NEVYPADLO.Já to dělám přez APC Back-UPS,jde to flešovat zapojeno do OBD zásuvku?
ak vies dat ruku do ohna, ze je baterka v aute dobra, ze je OBD konektor v 100% poriadku a nema vyviklane piny - kludne flashuj KTS aj pri napajani cez OBD.
16C34CAN - Prispusobeni/Nastaveni - regenerace cast. filtru.Jde u Peugeot 307 1.6 hdi 80kw spustit regeneraci FAP s kts,nikde jsem to nenašel.
ODIS + KTS
ODIS + KTS.
Rovnako ako u VAS PC ide diagnostika iba CANovych aut, ale na rozdiel od VAS PC ide aj Vlastna diagnostika.
Cize KTS + ODIS = plne funkcna OEM diagnostika
Testovane na Q7.

Rovnako ako u VAS PC ide diagnostika iba CANovych aut, ale na rozdiel od VAS PC ide aj Vlastna diagnostika.
Cize KTS + ODIS = plne funkcna OEM diagnostika

Testovane na Q7.

Naposledy upravil(a) joe dne 26 čer 2013, 15:41, celkem upraveno 2 x.