Takže, máte-li Dunlop, musíte improvizovat
pneu.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přehodil jsem kola na nápravách a světe div se, hluk se projevuje už jen v nízkých otáčkách a především o poznání méně. Jinak je při běžné jízdě kolem stovky pneu tiché - sice ne nepostřehnutelné, ale neruší.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
-
slovacek.milos
- Aktivista
pneumatiky jsou i o tom jak kdo snimi zachází
příklad za poslední týden,
přijel mladý kus co má rád plyn na podlaze že mu kmitá volat a něco hučí že vymetl nějaké jámy,
ložiska i disky OK pneu kormorán obje přední gumy popraskané běhouny,
.........................................................................................................
pučil jsem auto mladý kus zvaný hagland za 4O km co stím prej ujel hušelo vzadu ložisko obje loža nedávno nové, klasika při šedesáti jekot který se pořád stupnoval,
nebyl čas nic spravovat a po ujetí 8OO km ječení zmizelo objeví se jen při prudké levé, pneu barum briliantis, co gumě bylo nebojak se to samo spravilo nechápu ani já

příklad za poslední týden,
přijel mladý kus co má rád plyn na podlaze že mu kmitá volat a něco hučí že vymetl nějaké jámy,
ložiska i disky OK pneu kormorán obje přední gumy popraskané běhouny,
.........................................................................................................
pučil jsem auto mladý kus zvaný hagland za 4O km co stím prej ujel hušelo vzadu ložisko obje loža nedávno nové, klasika při šedesáti jekot který se pořád stupnoval,
nebyl čas nic spravovat a po ujetí 8OO km ječení zmizelo objeví se jen při prudké levé, pneu barum briliantis, co gumě bylo nebojak se to samo spravilo nechápu ani já
To je Miloši všeobecný u celýho auta, nejen u pneumatik. Ty Dunlopy prostě umí vyloudit hnusný zvuky, ze začátku mě taky napadli ložiska. Nikdy sem nebyl střelec a teď v mým věku už vůbec ne. Troufám si říct že umím jezdit tak abych nikomu a ničemu neubližovalslovacek.milos píše:pneumatiky jsou i o tom jak kdo snimi zachází
Člověk se pořád učí.
Test letních pneu z Dtestu 2017
195/65 R15

215/65 R16

195/65 R15

215/65 R16

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS