pneu.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pneu.
asi v marci začala zrazu hučať predná pneumatika(DUNLOP) pri cca 80-85km/h
na jeseň keď som ich zasa nahodil(na diskoch-neboli vyzúvané) po vyvážení tiež hučí, ale teraz pri 95km/h
dnes som bol za chlapom ktorý ich vavažoval, tvrdil že chyba vo vyvážení na 100% nebude, na to dává záruku -robil to na veľmi presnom stroji HOFMANN
napadlo ma že by som ešte to skúsil predné dať prehodiť na iné disky(z letných) či to nie je troška do vajíčka
ináč čo by som s tým ešte mohol spraviť???(možná ešte skúsiť dať vyvážiť inde..)
no a najmä to že ináč dezén majú cez 7mm..
na jeseň keď som ich zasa nahodil(na diskoch-neboli vyzúvané) po vyvážení tiež hučí, ale teraz pri 95km/h
dnes som bol za chlapom ktorý ich vavažoval, tvrdil že chyba vo vyvážení na 100% nebude, na to dává záruku -robil to na veľmi presnom stroji HOFMANN
napadlo ma že by som ešte to skúsil predné dať prehodiť na iné disky(z letných) či to nie je troška do vajíčka
ináč čo by som s tým ešte mohol spraviť???(možná ešte skúsiť dať vyvážiť inde..)
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Asi stím nic neuděláš,já raději Dunlop nekupuji,protože jim hučí 9 vzoků z deseti.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
takže pru DUNLOP je to úplne bežné??
skúsim to opísať troška lepšie..pri určitej rýchlosti to rezonuje (ináč +-5km/h sa ten zvuk úpne vytratí), nie je to cítiť, len počuť..
a po vyvážení sa tá rýchlosť jednoznačne zmenila
skúsim to opísať troška lepšie..pri určitej rýchlosti to rezonuje (ináč +-5km/h sa ten zvuk úpne vytratí), nie je to cítiť, len počuť..
a po vyvážení sa tá rýchlosť jednoznačne zmenila
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
Re: pneu.
Zimní dunlop??? a označení je jaké? Dunlop 3D absolutně tichéalni píše:asi v marci začala zrazu hučať predná pneumatika(DUNLOP) pri cca 80-85km/h
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
No to bych se hádal s těma michelinama aspoň A4 jsou hlučné. A3 na OII byly tiché. 3D dunlopy úplně tichoučké , ještě chci vyzkoušet Dunlop SP Winter Response 2. Po zakoupení 4Ks A4 michelin šly hned dvě na reklamaci byly vadné. Mám i papír z michelinu.Biimbo píše:micheliny jsou na ticho jistota. S continentálama taky není problém. Jak zimní tak letní.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
-
slovacek.milos
- Aktivista
každá značka umí překvapit
zažil jsem mazdu kde gumy vydávali zvuk jak když soustřužíš házivou trubku, že stím autem už nechtěl nikdo jezdit, i já měl strach a to mě upadnutí kola nevyděsí, no ale na mokré vozovce ticho,
nikdo mi nevěřil vyměnili se poloosy 28,OOO kč pak ložiska 6.OOO a nakonec mi uvěřili
zažil jsem mazdu kde gumy vydávali zvuk jak když soustřužíš házivou trubku, že stím autem už nechtěl nikdo jezdit, i já měl strach a to mě upadnutí kola nevyděsí, no ale na mokré vozovce ticho,
nikdo mi nevěřil vyměnili se poloosy 28,OOO kč pak ložiska 6.OOO a nakonec mi uvěřili