passat b6 2.0tdi skocily rozvody

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Tomasi 6, ptal se na názor , nic víc. Aniž vysvětlil zda je to jeho nebo ne..Měl by jsi se vždy ozvat včas, ušetřilo by se více prostoru a vše by bylo hned vyřešeno. Uvědom si, že není tolik skvělých geniů jako jsi ty, tak si na nás zkus někdy udělat čas..
nepropadat panice...
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

Tak do tohohle rizika bych nešel, když si spočítáš práci, material, jebačky, několikrát už jsi to rozebírála skládal, tak bych koupil od někoho solidního a prověřeného celý motor s tím, že bych si nechal něco proplatit ;) a jsi na tom lépe a rychleji
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No, pokud je to zakázka, cestu vpřed určuje zákazník, protože to platí..Mechán může jen poradit..
nepropadat panice...
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Jericho kdybys to četl od začátku tak bys byl v.obraze a věděl že to není jeho auto a co se stalo. Na to není potřeba být génius.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Asi máš pravdu, ale já odpovídal na otázku..to snad není nic špatného, považuji to za slušnost. A že ta otázka je v podstatě mimo situaci, je věc jiná. Protože tuhle otázku si pokládá dost lidí , kteří se dostanou k tomuto problému.. A to dokonce i mechán, když dostane zakázku, oprav to, aby to mělo ještě význam..Protože se může stát, že se něco vysere a zákazník řekne, to jsi to nemohl udělat pořádně, když už to bylo rozebrané, nebo mi aspoň říct, že to nemá cenu opravovat?
nepropadat panice...
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Mrkni taky na přesahy pístů.Změř jestli nejsou náhodou ohnutý ojnice.Takhle mě to taky jednou vypeklo a píst mlátil do hlavy, což jsem zjistil až když jsem nandal hlavu a nasadil rozvody (LOL)
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“