Vag Com 607 CZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
pe.namornik
- Nováček
Re: vag com 607cz
Tak si nevím už rady, kabel je originál od motordiagu, s 512 vypadá, že běhá normálně, njade motor, ukáže různé hodnoty, ale mám 512anglickou. Zkoušel jsem kabel připojit na 607cz, ale nefunguje. Při testu kabelu připojen k počítači tak píše - test portu OK, stav rozhraní Hex nalezeno, typ rozraní ross-tech Hex-usb, stav adaptéru nepřipojen. Po připojení do zásuvky auta tak to hlásí test portu OK, stav rozhraní Hex nenalezeno, pokud používáte usb kabel, ujistěte se, že jsou správně nainstalovány ovladače USB. Mám verzi ovladačů 3.1.2.0 z 1.12.2005 - Ross-Tech, po vyhledání motoru hlásí stav adapteru -2, možné příčiny - vybrán nesprávný port, adapter není připojen, není zapnuté zapalování, zastaralý firmware. Proveďte test kabelu v nastavení-ale pokud otestuji kabel, tak se nic nezmění.MAX píše:Pokud je originál měla by na něm běžet i 607ka.pe.namornik píše: mám ho od Motordiagu - originál hex-can USB.
Může mi někdo poradit?
Myslím si, že můžu vyloučit, že adapter není připojen, není zapnuté zapalování a asi vybrán nesprávný port. Pořád mi není jasné jak zjistím jaký firmware má kabel?

Re: vag com 607cz
Pokud dáš test ve verzi 512, tak to zjistíš... Ale ty otázky bys měl klást prodejci, od kterého jsi koupil kabel! Tento ti pojede pouze s verzí 512.pe.namornik píše:Tak si nevím už rady, kabel je originál od motordiagu, s 512 vypadá, že běhá normálně, njade motor, ukáže různé hodnoty, ale mám 512anglickou. Zkoušel jsem kabel připojit na 607cz, ale nefunguje. Při testu kabelu připojen k počítači tak píše - test portu OK, stav rozhraní Hex nalezeno, typ rozraní ross-tech Hex-usb, stav adaptéru nepřipojen. Po připojení do zásuvky auta tak to hlásí test portu OK, stav rozhraní Hex nenalezeno, pokud používáte usb kabel, ujistěte se, že jsou správně nainstalovány ovladače USB. Mám verzi ovladačů 3.1.2.0 z 1.12.2005 - Ross-Tech, po vyhledání motoru hlásí stav adapteru -2, možné příčiny - vybrán nesprávný port, adapter není připojen, není zapnuté zapalování, zastaralý firmware. Proveďte test kabelu v nastavení-ale pokud otestuji kabel, tak se nic nezmění.MAX píše:Pokud je originál měla by na něm běžet i 607ka.pe.namornik píše: mám ho od Motordiagu - originál hex-can USB.
Může mi někdo poradit?
Myslím si, že můžu vyloučit, že adapter není připojen, není zapnuté zapalování a asi vybrán nesprávný port. Pořád mi není jasné jak zjistím jaký firmware má kabel?
ked by ste zhanaly vag 607 cz tak si ju stiahnite tu na mojej stranke
www.obd-2.websnadno.cz
a dajte mi prosim vedet na mail ci to funguje dakujem
www.obd-2.websnadno.cz
a dajte mi prosim vedet na mail ci to funguje dakujem
Aha, tak to nic, já jen jednou zkoušel dát ten DAT soubor z vyšší verze do nižší a napsalo mi to codes.dat nelze načíst, tak sem myslel že to bude podobný problém. Jinak taky mi to dělá tohle, když sem dal odeslat v Total Commander zástupce exáče na spouštění VAGU na plochu. Tak mi to taky psalo že codes.dat nelze načíst. Musel sem si ikonku udělat na ploše tak, že sem tam dal pravý tlačítko a dal >> nový zástupce. Jïnak když edituju ten DAT soubor co píšeš, tak tam mám stejnej "rozsypanej čaj" jako tam máš ty
a funguje mi to.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Pokud mas codes.dat a code-svo.dat identicke, tak to je spatne! Databaze chybovych kodu pro CZ verze je u 409, 512 a 607 uplne stejna, a lze ji stahnout napr. tady:yeager píše:mne to pise priamo pri nacitani chyby, ked editujem eng verziu alebo cz veriusu su rovnake, ale eng vag chybove hlasenia pise normalne
http://rapidshare.de/files/34912478/code-svo.dat.html
Soubor je treba nahrat do stejne slozky jako je VagCom.exe a program je treba i v teto slozce spoustet! Pokud mate na plose ikonu nebo to spoustite pres nejake menu, tak to muze blbnout a soubor s kody se hleda ve spatne slozce!
Zase nezklamalvagus píše:Pokud mas codes.dat a code-svo.dat identicke, tak to je spatne! Databaze chybovych kodu pro CZ verze je u 409, 512 a 607 uplne stejna, a lze ji stahnout napr. tady:yeager píše:mne to pise priamo pri nacitani chyby, ked editujem eng verziu alebo cz veriusu su rovnake, ale eng vag chybove hlasenia pise normalne
Soubor je treba nahrat do stejne slozky jako je VagCom.exe a program je treba i v teto slozce spoustet! Pokud mate na plose ikonu nebo to spoustite pres nejake menu, tak to muze blbnout a soubor s kody se hleda ve spatne slozce!
- maniacdewil
- Přispěvovatel
už di do pr....,sere mě jak všechno víš,si připadam jak blbecvagus píše:Pokud mas codes.dat a code-svo.dat identicke, tak to je spatne! Databaze chybovych kodu pro CZ verze je u 409, 512 a 607 uplne stejna, a lze ji stahnout napr. tady:yeager píše:mne to pise priamo pri nacitani chyby, ked editujem eng verziu alebo cz veriusu su rovnake, ale eng vag chybove hlasenia pise normalne
zase klobouk dolu
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE