Dneska jsem se byl projet s Jimmem a přišlo mi,že jsem se svoji A5 na ty dálnici parkoval .
Jimmovi to jede jako bestie.
Na zacatku mu samozřejmě ujedu,ale jak se chytěj pneu,tak je to auto k nezastavení.
Lusťa píše:Dneska jsem se byl projet s Jimmem a přišlo mi,že jsem se svoji A5 na ty dálnici parkoval .
Na zacatku mu samozřejmě ujedu,ale jak se chytěj pneu,tak je to auto k nezastavení.
P.S. Reesho,potřebuju poladit
BiTurbo z 3.0 A6
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm
Vzdy na ceste stretnes niekoho kto je rychlejsi ak ty, je to uplne normalne... cim skor sa s tym vyrovnas, tym lepsie pre tvoju penazenku
270ps hybe s Fabiou urcite lepsie ako 300ps s Audi A5, ale v tom prejave pri jazde sa to zrovnat nikdy neda.... ja si myslim ze vyjdes z auta podstatne viac zrelaxovany ako Jim, aj ked prehras drag race... o tych ostatnych veciach skoda hovorit, takze by som bol byt tebou kludny
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Lusťa píše:Dneska jsem se byl projet s Jimmem a přišlo mi,že jsem se svoji A5 na ty dálnici parkoval .
Vzdy na ceste stretnes niekoho kto je rychlejsi ak ty, je to uplne normalne... cim skor sa s tym vyrovnas, tym lepsie pre tvoju penazenku
270ps hybe s Fabiou urcite lepsie ako 300ps s Audi A5, ale v tom prejave pri jazde sa to zrovnat nikdy neda.... ja si myslim ze vyjdes z auta podstatne viac zrelaxovany ako Jim, aj ked prehras drag race... o tych ostatnych veciach skoda hovorit, takze by som bol byt tebou kludny
Neboj,jsem naprosto klidnej,určitě jsi pochopil,ze jsem to myslel v legraci. Právě kvůli ty relaxaci jsem si A5 koupil a jede nádherně. Je to dálniční expres
A navíc,nejsem zadnej závodník....
a ted zpět k jimmovi. To auto tě úplne zarve do sedáků
Myslim ze nelze srovnavat nesrovnatelny 4x4 a FWD.. s 4x4 nemusis resit zda je mokro nebo snih, proste slapnes a jedes.. na suchu na dalnici je zase FWD neprekonatelny..
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm