Andre píše:Forest píše:MirekX píše:
Tak to už fakt nemá cenu nijak argumentovat, to je vůl...

Kdepak, jenom zoufalý manipulátor a demagog. Člověk,majitel turboservisu a je schopen napsat něco ve smyslu, že pneumatická regulace turba je stejně rychlá a účinná jako elektronická a jiné bludy a lži. Jemu nejde o blaho zákazníka ale pouze svoje. Takže vás nechá v klidu koupit si elektromobil a následně vám ještě následně nabídne svoje služby až budete mít s tím elektromobilem problémy aby vás mohl patřičně "podojit".
Každý, kdo by snad na základě jeho argumentů zvažoval nákup elektromobilu, nechť si toto plně uvědomí!
To chceš zase vytahovat desku "Fiasko s twinem vs. A3 s pneumatikou"?
Víš, že vždy, když na to přišla řeč, tak jsi musel odjet na půl roku "na školení"

Jak tohle souvisí s tématem. Ty jsi hodně zoufalý, že?
Uvědom si, že já v tom nejsem hmotně zainteresovaný a nemám jakékoli důvody se elektromobilům bránit, pakliže budou splňovat určitá kritéria slučitelná s logikou nákupu. Tu je řeč o tobě, který není schopen s určitostí upokojit lidi, že v tom nejsi hmotně zainteresovaný a že to, co tvrdíš je motivováno "vznešenými cíli", které tu prezentuješ. Nesnaž se tu přesměrovat pozornost na něco, co s tím nesouvisí, snaž se získat pozornost ale především důvěru diskuzí na úrovni s ohledem na diskutované téma.
Domníváš se, že tím, že mě zdiskredituješ (což se ti nedaří už léta), tak že to změní něco na tom, že lžeš a nereaguješ na otázky a podněty?!
Mimochodem, zapomínáš:
tady máš už dávno reakci na tvoje zavádějící slinty o mém twinturbu i školení.
Ale
tady je zmiňované, kde je nejen vidět, že jsi tehdy (chci věřit a kvůli tvým zákazníkům doufám, že už sis to uvědomil a neztrapňuješ se tak) neměl problém "ohýbat realitu", tedy slovy prostého člověka lhát a vymýšlet si. Na toto jsi také nereagoval, co?
... konkrétní lži a pokusy o manipulaci?
1) Nejednalo se o glycerinový budík.
2) Žádný překmit se nekonal.
3) Překmit se nekoná, pakliže je regulace v pořádku a ladič není pako, které to nastaví tak, aby tam ten překmit byl - tedy překmit nebude záležitostí selhání REA nebo turbodmychadla či motoru ale ladiče.
Ostatně, Radek Martinec ti to tam hezky v klidu všechno vysvětlil a tvoje lži vyvrátil.
Víš, to je jeden ze zásadních rozdílů mezi námi - zatímco když já přestřelím nebo zjistím, že jsem neuvedl něco, co by se zakládalo na pravdě, dokáži se omluvit (ostatně, například v tomto tématu). Ty toho schopen nejsi. A to, že jsi byl úplně mimo potvrdilo hned několik lidí v onom tématu.
Mimochodem, od té doby uplynul nějaký čas, který mi dal zapravdu. Například Mirulu ovládá obyčejným REA z VKLR opravdu výrazně větší turbodmychadla, což prokazuje kvalitu a schopnosti REA.
Dovolím si ti dát radu: o tvé A3 bych být tebou raději pomlčel. Mohl bych zmínit skutečnosti, které jsi v rámci "ohýbání reality" záměrně zamlčel, protože to není nic, na co bys měl být pyšný. Takže, být tebou, téma tvoje A3 bych přešel stejně jako přecházíš moje otázky zde
Ale teď zpět k tématu: výše uvedené jsem zmínil jenom aby si každý čtenář uvědomil, že Andre je spekulant, který neváhá lhát jenom ze zištnosti a hamižnosti.
A vzhledem k tomu, že nedokázal zareagovat na spoustu podnětů a otázek, které mu byly položeny, dovoluji si čtenářům doporučit, aby jeho tvrzení nebrali vážně, protože jemu jde o zisk, nikoliv o zdraví, životní prostředí atd.
Andre, pakliže chceš být brán vážně, jako seriozní diskutující, měl bys reagovat na dotazy a podněty. Takhle to totiž vypadá ještě hůř, než když já nereaguji na nic a pro někoho se to může jevit, že "dělám mrtvého brouka". Pravdou je, že jsem prostě vytížen a nechci to odbýt. Proto jsem třeba nereagoval hned ráno - tento příspěvek vyžadoval přípravu a pozornost, kterou jsem tomu nemohl doposud věnovat. Mě jde totiž o to, odpovědět komplexně a úplně - ostatně, proto jsou moje příspěvky tak dlouhé.
Ostatně, Favo ti to napsal velice výstižně:
favo píše:Na spoustu otázek neodpovídáte a neřešíte je proto, že řešení ani odpověď nemáte a tváříte se, že když nebudete reagovat, tak žádný problém není.
PS: pakliže se ti nechce hledat všechny moje podněty a dotazy, v rámci budoucnosti nás všech jsem ochoten obětovat tomu ten čas a udělat ti výčetku všech nezodpovězených dotazů či podnětů bez reakce.
@jericho-3: Jenže tu je jiný problém - EURO3 pevné částice jsou z komplexního hlediska "zdravější" (chápej méně zdraví škodlivé) nežli EURO4 emise, které prošly DPF. Jsou daleko a nesmírně zákeřnější!