ABC TUNING

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

váha píše:ty krávo (LOL) (rofl)
ABC Tuning Group a.s. čipovala vozový park i nejúspěšnější zpěvačce paní Heleně Vondráčkové a jejímu manželovi panu Martinu Michalovi:
Ja si myslim, ze to odpovida ne? Prece se rika: "Sve k svemu." ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
stralis
Sběrač informací

Příspěvek od stralis »

Taky mám jednu zkušenost z ABC. Známej chipoval kdysi MB,přijeli za ním až domu, vyndávali jednotku - což nechápu proč a něco tam s tím chvíli ladili. No známej tak skočil na psychologickej efekt "máte nachipováno" a jezdil tak dva roky. Podařilo se mi sehnat origo mapu no a byla ůplně stejná,jako ta jeho,takže to jsou dobrý podvodníci...ted už je nachipováno.
Stejně dopadl ještě jeden jehod alší známej.... Nechápu,že je ještě někdo neodkrvil (LOL)
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

Asi před měsícem jsem byl v Hostivaři ve sparu a čuměl jsem jak blázen v papasáži stála g4 a abc tam měli zase PR akci. Chtěl jsem pokecat, ale bylo furt plno a musel jsem jet. Nevím, ale takhle v revíru si nechat řádit takovouhle smečku :(
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“