POMOC - UKRADNUTY LEON
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
s takychto hajzlov mi je zle. najradsej bych som ich postavil a postrielal pekne pomaly,nech vedia ake su to muky. Mam podobnu skusenost ale len s vlamackou a poviem vam bol som mimo a vlastne este aj som. poriadne nespim a stale kontrolujem auto. poradte nejake ucinne zabezpecenie. tajny je samozrejmostou.
Škoda Octavia 1,9tdi, 81kw,rv 2000 facelift, AHF,
škodovky holt lákaj,pořid korejce a máš klid
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
to je snad dobre, ci nie?slovacek.milos píše:dal jsem hrnec pínvičku i folii al a vždy jsem se dovolalnetopier píše:daj telefon na stol a zakry kuchynskym hrncom a skus sa nan dovolat...

a nerozumiem ako sa da zarusit GSM ked tento je fazovosifrovany a este ma aj frekvencny hopping.....
ibaze by sa zarusovali signaly z GPS? to beriem, cely system GPS je k hovnu, ked ho treba stale ho neni..
potom su ale sprosto urobene vstky systemy ked nevyslu spravu ked nemaju GPS signal, prave ze by mali vyslatvzdy SMS na GSM ze zmizol GPS a to je dovod na paniku!
iba v jedinom pripade by to bolo OK a bez paniky keby to amici vypli..
vie niekto co tie rusicky maju rusit? lebo cele sa mi to zda iba tapanie... a nic konkretne
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Před 3lety mi taky někdo ukradl podobného Leona, ale v červené barvě. Ten se ale nikdy nenašel.
Zjistil jsem kde auto skončilo, stálo mě to celkem dost peněz ale pro nedostatek důkazů s tím policie nic neudělala.
Doporučuju stáhnout si film tuším že "francouzské podsvětí", tam si člověk udělá obrázek o tom, jakym způsobem fungují kšefty s autama a jak jednoduché je například odjet s kradeným autem.
Takové auto nekrade žádnej feťák, aby se svezl po dálnici nebo dojel domu, ale člověk kterej to má na další kšeft. Neříkám, že zabezpečení je k ničemu, ale pokud to auto chce, tak Ti ho vezme. Holt mu to bude trvat o pár vteřin déle.
Petr
Zjistil jsem kde auto skončilo, stálo mě to celkem dost peněz ale pro nedostatek důkazů s tím policie nic neudělala.
Doporučuju stáhnout si film tuším že "francouzské podsvětí", tam si člověk udělá obrázek o tom, jakym způsobem fungují kšefty s autama a jak jednoduché je například odjet s kradeným autem.
Takové auto nekrade žádnej feťák, aby se svezl po dálnici nebo dojel domu, ale člověk kterej to má na další kšeft. Neříkám, že zabezpečení je k ničemu, ale pokud to auto chce, tak Ti ho vezme. Holt mu to bude trvat o pár vteřin déle.
Petr
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

to noieje o tom zarusit signal. to sa ti asi nepodari. ide o to zahltit vstupne obvody telefonu signalom podobnym gsm ale modulovanym nahodnym generatorom dat. A kedze intentita elektrickeho pola klesa zo stvorcom vzdialenosti tak vysielac o vykone 10w ktory je vo vzdialenosti asi 1meter od vstupneho zosilnovaca a anteny a povazujme ze jeo intnzita je tak -20dB a intenzita uzitocneho signalu je -80db tak urcite selektivita a schopnost spracovania signalu urcite nieje 1:10000. take este nepoznam. tam nieje o tom zarusit vysielac ale zahltit prijimac. o tom to je cele.sky59 píše:to je snad dobre, ci nie?slovacek.milos píše:dal jsem hrnec pínvičku i folii al a vždy jsem se dovolalnetopier píše:daj telefon na stol a zakry kuchynskym hrncom a skus sa nan dovolat...
a nerozumiem ako sa da zarusit GSM ked tento je fazovosifrovany a este ma aj frekvencny hopping.....
ibaze by sa zarusovali signaly z GPS? to beriem, cely system GPS je k hovnu, ked ho treba stale ho neni..
potom su ale sprosto urobene vstky systemy ked nevyslu spravu ked nemaju GPS signal, prave ze by mali vyslatvzdy SMS na GSM ze zmizol GPS a to je dovod na paniku!
vie niekto co tie rusicky maju rusit? lebo cele sa mi to zda iba tapanie... a nic konkretne
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
BH motor píše:to noieje o tom zarusit signal. to sa ti asi nepodari. ide o to zahltit vstupne obvody telefonu signalom podobnym gsm ale modulovanym nahodnym generatorom dat. A kedze intentita elektrickeho pola klesa zo stvorcom vzdialenosti tak vysielac o vykone 10w ktory je vo vzdialenosti asi 1meter od vstupneho zosilnovaca a anteny a povazujme ze jeo intnzita je tak -20dB a intenzita uzitocneho signalu je -80db tak urcite selektivita a schopnost spracovania signalu urcite nieje 1:10000. take este nepoznam. tam nieje o tom zarusit vysielac ale zahltit prijimac. o tom to je cele.sky59 píše:to je snad dobre, ci nie?slovacek.milos píše: dal jsem hrnec pínvičku i folii al a vždy jsem se dovolal
tak potom uz len ten primitivny indikator sily pola co som uz spominal vyssie...
A UPLNE NAJDOKONALEJSIE BY TO BOLO SKOMBINOVAT DVA SIGNALY:
- nemam signal GSM v module
- indikator sily pola vykazuje vysoke urovne
a v tomto pripade mozno aj pyronalozou nieco odsterit a znepojazdnit auto

co poviete na dvoj-podmienku hore? cim viac sa na nu pozeram tym viac sa mi zda dokonala...
a spustit vsetky hukacky a aj ked nikto nic neurobi aspon sa budu ludia obzerat a mozno budu svedkovia...
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
uplne nevhodne riesenie. predstav si ze nebude mat eurotel signal a vedla teba zavola volakto s orange a zariadenie mu odstreli rit. podmienky su splnene. Nieje ako sa voci tomuto ochranit. len pasivny imobilizer s blokovanim okruhou
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
BH motor píše:uplne nevhodne riesenie. predstav si ze nebude mat eurotel signal a vedla teba zavola volakto s orange a zariadenie mu odstreli rit. podmienky su splnene. Nieje ako sa voci tomuto ochranit. len pasivny imobilizer s blokovanim okruhou
ale podla toho co tu citam na fore tak rusicka ma niekolko 1000x vacsi vykon ako mobil ? takze to by sa stat nemalo...
a naviac kedze su rusicky rozmietane nemalo by byt zlozite ich spoalhlivo identifikovat....
MOZNO STOJI ZA ZAMYSEL vymysliet ako tieto identifikovat, kedze musia byt rozmietane aby rusili cele pasmo tak to bude ich slabina ?
a teda sa daju lahko rozpoznat
a ako casto vypadavaju operatori? mne sa to stalo asi raz v zivote ked bola taka burka ze ziaden zlodej by ten svoj sprosty nos von nevytiahol
tak aspon ten ohnostroj aby si to vsetcia vsimli

Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
- subz3ro_tdi
- Aktivista
sky59 píše: a v tomto pripade mozno aj pyronalozou nieco odsterit a znepojazdnit autoalebo aspon nejaky ohnostrjoj a to si vsimne kazdy
co poviete na dvoj-podmienku hore? cim viac sa na nu pozeram tym viac sa mi zda dokonala...
a spustit vsetky hukacky a aj ked nikto nic neurobi aspon sa budu ludia obzerat a mozno budu svedkovia...
Ty asi nemas deti, vsak? Inak by si takuto chujovinu nevypotil a este si pochvaloval kvalitu napadu....sky59 píše:tak aspon ten ohnostroj aby si to vsetcia vsimlize sa nieco deje okolo auta

Nejaku mamicku v tvojom okoli s 2-mesacnym deckom ktore konecne po 6 hodinach trapenia zaspalo asi nezaujima ze sa tebe mozno cosi deje s autom... takze taketo ohnostroje aby polka regionu vedela ze sa ti nieco deje s autom si prosim ta nechaj v hlave a ani neskusaj to realizovat

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Este jedna vec. ked niekto chce tvoje auto uplne a seriozne ukradnut /nehovorim o oktavkach 1 a 2 co zvladne tretotriedny suplikant/ tak ti naozaj nepomoze ani plakat. ked niekomu sadne vybava a farba tvojej kary a potrebuje taku, tak si uz strihaj meter. vzdy sa najde sposob. ked uz nic ine tak ta volakto s nej vydrapi na pumpe ked zastanes pri stojane , alebo pojdes zaplatit a vratis sa. Len moj nazor .
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
subz3ro_tdi píše:sky59 píše: a v tomto pripade mozno aj pyronalozou nieco odsterit a znepojazdnit autoalebo aspon nejaky ohnostrjoj a to si vsimne kazdy
a spustit vsetky hukacky a aj ked nikto nic neurobi aspon sa budu ludia obzerat a mozno budu svedkovia...Ty asi nemas deti, vsak? Inak by si takuto chujovinu nevypotil a este si pochvaloval kvalitu napadu....sky59 píše:tak aspon ten ohnostroj aby si to vsetcia vsimlize sa nieco deje okolo auta
![]()
Nejaku mamicku v tvojom okoli s 2-mesacnym deckom ktore konecne po 6 hodinach trapenia zaspalo asi nezaujima ze sa tebe mozno cosi deje s autom... takze taketo ohnostroje aby polka regionu vedela ze sa ti nieco deje s autom si prosim ta nechaj v hlave a ani neskusaj to realizovat
tak ta mamicka si to urcite zapamata a to je ucel
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@sky59: no comment, si strateny pripad
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI