Čili s tím špatným náběhem turba po prvním ladění jsi měl 6,8l ? A teda nyní?
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
Ondro, ty víš že v určitých věcech nesouhlasím s tím, co Forest říká a některé věci vidím diametrálně odlišně. Dokáže taky pěkně štvat..Andre píše:Myslím si, že to není ale moc vypovídající.MirekX píše:1500 ot 0,5 baru, 1900 ot 1,5 baru a to už zasahuje regulace. Divný ne?
V týdnu jsme tu měli O1 rotačku s 2260kou která na 5ku dá ve 2000ot taky 1,5bar ale s H220 se to spodní spektrum nedá absolutně srovnávat. Tak sám musíš vědět jestli to funguje stejně jako to co jsi z auta vyndával. Otázka jestli se jedná o totožné TBD co Mařena vracel....
Nicméně mám pocit (možná je to jenom pocit), že se to tu někdo snaží stavět jako spiknutí proti forestovi, potažmo turbofirmě z Holic. Ať tomu někdo věří nebo ne, situace byla taková, že Mařena se ozval, že má problém s předmětným turbem a chtěl poslat turbo od nás. Po montáži volal, že s tím jede na brzdu a že se to chová úplně jinak a že měl do poslední chvíle strach, jestli nebude problém někde jinde, k tomu jsem se dozvěděl něco ze zákulisí těch neveřejných forestových praktik (pro mě nic nového).
Nikdy nikdo neuděláme všechnu práci na 100% ani já to nemám vůbec problém veřejně přiznat, kor pokud se jedná o "vývoj". Mě osobně jsou nějaký forest s olegem fakt ukradený, mě neukájí na někoho neustále vymýšlet a házet nějakou špínu, ale samozřejmě mě nenechává chladným, když se dokola dozvídám paranoidní výmysly pocházející pořád od stejného člověka. Dá se to řešit více způsoby, ale pro mě dostatečnou satisfakcí je, že člověk, který si nechal pořádně forestem nejprve vymýt hlavu, pak vyndává turbo z Holic a montuje naše(a toto není rozhodně ojedinělý případ)
Největší paradox je ten, že já jsem mu (forestovi) nikdy nic špatného neudělal, v tom mám opravdu čisté svědomí, ale on asi to, že jsem s ním už nechtěl 4x denně 30min po telefonu konzultovat co a jak má dělat na autě a dávat recepty na turba, pochopil jinak.
A to, že o něm tvrdím, že je nemocný, není proto abych ho diskreditoval, ale protože si skutečně myslím, že duševně zdravý člověk se prostě takto nemůže chovat.
Ad věc pozměněná na turbu .. možná to bude ten důvod, proč Mirek napsal, že se mu to turbo nepodařilo tolik zavřít..marena tdi píše:Mirku- je zajímavá jedna věc. Já na tom teď tebou používaným turbu pozměnil jednu docela zásadní část a nejde mi do hlavy jak to může Mit vůbec ještě spodek . Tak ze za mne je to moc divné . Já bych tady jak jsem už psal tuto věc neřešil ale totálně mne nasralo to jak se k tomu Forest postavil. Klasicky hodil celou věc na hlavu Hajkovi (tdifunovi ) ze on s olegovyma turbama má porad nějaké problémy. Ze on to neumí. Ze Reesha s tím žádné problémy nemá. Když mu Oleg řekne vrat marenovi peníze a neres to a Forest toho nedba a tahá mne za nos a vymlouva se zase na Olega . Když jsem volal Forestovi a ptal se jak to vypadá s penezma tak mi řekne ze si to Oleg nejdříve bude testovat . Co to jsem slyšel poprvé. Tak volám Olegovi a ptám se v čem je problém co se mu nelíbí ze chce něco testovat . Pochopitelně on o zadnem testování Nevedel. Zase to bylo s Forestove hlavy. Jak jsem psal už jednou. Lidi co Maji problémy s Forestem je vice . Vím o věcech o kterých bych vědět nemel ale pokud to Forest čte a já tomu pevné věřím ze ano tak ti vzkazuju . Tvé špinavé praktiky Te dozenou a nezbyde ti nic jineho než chodit kanalama. Nejvíce mne štve ze sebou dolu tahas třeba Olega. A proc mam dvě měření lehce různá už jsem jednou psal . Je mi jasně ze Te Forest lanari aby jsi tady něco prizpival ale nebut slepý .jsi fajn chlap .
Mas pocit ze jsem si to cele vymyslel ? Ze nemam nic jiného na práci? Neznamená ze když to nefungovalo ze to budu někde zveřejňovat . Ale to ze mi Forest lze a dela ze mne blbce i za predpokladu ze jsme kamaradi. Tohle se nedela. Problem je ze ma desnou pivku na Funa a tak trpi predstavou ze cela tato akce je smerovana proti Turbopower a proti jeho osobě.Nic s toho není pravda. Co ho to stalo ? Nic, ale hádat se bude do bezvědomí. Já jsem úplné v pohodě . Já se nemam za co stydět .MirekX píše:No jo, jenže ono se ukázalo, že to co údajně vůbec nefungovalo funguje po drobném zásahu (který je podle mě nutný vždy při instalaci něčeho takového) hodně dobře. Jediný problém je ve stylu, jak to Marek podal. To, že se s někým pohádá ještě neznamená, že tu může takhle blít na další. A jako promiňte, argumenty, že to není ono turbo, nebo že je předělané a podobně, to jste si opravdu všichni nasrali pěkně na svoji hlavu. Já když jsem kdysi namontoval H200 od Andreho a jel to projet se softem na VB, tak jsem byl zděšen. Spodek nikde, normálně to padalo do nouzáku pro nedosažený tlak. Tak se o mě pokoušel infarkt. Stačilo si s tím pohrát (není to za 10 minut, jak je dneska moderní) a najednou bylo 400 Nm v 1600 ot a 209 PS. A tady to bylo podle mě úplně to samý. Marek tohle nezvládl, jak fyzicky s turbem, tak potom psychicky tady. Nikdy není nic černé a bílé.
reesha píše:Ondro, ty víš že v určitých věcech nesouhlasím s tím, co Forest říká a některé věci vidím diametrálně odlišně. Dokáže taky pěkně štvat..Andre píše:Myslím si, že to není ale moc vypovídající.MirekX píše:1500 ot 0,5 baru, 1900 ot 1,5 baru a to už zasahuje regulace. Divný ne?
V týdnu jsme tu měli O1 rotačku s 2260kou která na 5ku dá ve 2000ot taky 1,5bar ale s H220 se to spodní spektrum nedá absolutně srovnávat. Tak sám musíš vědět jestli to funguje stejně jako to co jsi z auta vyndával. Otázka jestli se jedná o totožné TBD co Mařena vracel....
Nicméně mám pocit (možná je to jenom pocit), že se to tu někdo snaží stavět jako spiknutí proti forestovi, potažmo turbofirmě z Holic. Ať tomu někdo věří nebo ne, situace byla taková, že Mařena se ozval, že má problém s předmětným turbem a chtěl poslat turbo od nás. Po montáži volal, že s tím jede na brzdu a že se to chová úplně jinak a že měl do poslední chvíle strach, jestli nebude problém někde jinde, k tomu jsem se dozvěděl něco ze zákulisí těch neveřejných forestových praktik (pro mě nic nového).
Nikdy nikdo neuděláme všechnu práci na 100% ani já to nemám vůbec problém veřejně přiznat, kor pokud se jedná o "vývoj". Mě osobně jsou nějaký forest s olegem fakt ukradený, mě neukájí na někoho neustále vymýšlet a házet nějakou špínu, ale samozřejmě mě nenechává chladným, když se dokola dozvídám paranoidní výmysly pocházející pořád od stejného člověka. Dá se to řešit více způsoby, ale pro mě dostatečnou satisfakcí je, že člověk, který si nechal pořádně forestem nejprve vymýt hlavu, pak vyndává turbo z Holic a montuje naše(a toto není rozhodně ojedinělý případ)
Největší paradox je ten, že já jsem mu (forestovi) nikdy nic špatného neudělal, v tom mám opravdu čisté svědomí, ale on asi to, že jsem s ním už nechtěl 4x denně 30min po telefonu konzultovat co a jak má dělat na autě a dávat recepty na turba, pochopil jinak.
A to, že o něm tvrdím, že je nemocný, není proto abych ho diskreditoval, ale protože si skutečně myslím, že duševně zdravý člověk se prostě takto nemůže chovat.
Ale v tomto tématu, tvoje reakce, nejsou příliš odlišné od "zaslepených" útoků vedených jinými členy (které jsou pro mě nepochopitelné a také spolu nad nimi kroutíme hlavou). Tvoje reakce jsou motivované záští, myslím že nikoliv znalostí objektivní pravdy.
Jsem si téměř jist, že neznáš celé skutečné pozadí zde řešené věci (ani já ho možná neznám). Vím jen, že Forest nepatří mezi podvodníky a pokud se to má brát tak, že jsou tady 2 tábory a nějaký spor, a jedna strana záměrně lže nebo si vymýšlí, tak je pro mě Forest zdaleka ta relevantnější a pravdomluvnější osoba.
Do této diskuze přispívá spousta lidí, kteří o tom vůbec nic neví a mají vše jen z doslechu (viz např. Vici a to jak píše o Forestovi jako o zmrdovi... pochybuji že Foresta vůbec osobně zná).
Myslím že by se měli všichni zamyslet, protože tímto poškozují lidi, kteří si to nemusí vůbec zasloužit. Bylo by dobré, když už něco napíšu, mít o skutečnosti ověřené informace.
Ad věc pozměněná na turbu .. možná to bude ten důvod, proč Mirek napsal, že se mu to turbo nepodařilo tolik zavřít..marena tdi píše:Mirku- je zajímavá jedna věc. Já na tom teď tebou používaným turbu pozměnil jednu docela zásadní část a nejde mi do hlavy jak to může Mit vůbec ještě spodek . Tak ze za mne je to moc divné . Já bych tady jak jsem už psal tuto věc neřešil ale totálně mne nasralo to jak se k tomu Forest postavil. Klasicky hodil celou věc na hlavu Hajkovi (tdifunovi ) ze on s olegovyma turbama má porad nějaké problémy. Ze on to neumí. Ze Reesha s tím žádné problémy nemá. Když mu Oleg řekne vrat marenovi peníze a neres to a Forest toho nedba a tahá mne za nos a vymlouva se zase na Olega . Když jsem volal Forestovi a ptal se jak to vypadá s penezma tak mi řekne ze si to Oleg nejdříve bude testovat . Co to jsem slyšel poprvé. Tak volám Olegovi a ptám se v čem je problém co se mu nelíbí ze chce něco testovat . Pochopitelně on o zadnem testování Nevedel. Zase to bylo s Forestove hlavy. Jak jsem psal už jednou. Lidi co Maji problémy s Forestem je vice . Vím o věcech o kterých bych vědět nemel ale pokud to Forest čte a já tomu pevné věřím ze ano tak ti vzkazuju . Tvé špinavé praktiky Te dozenou a nezbyde ti nic jineho než chodit kanalama. Nejvíce mne štve ze sebou dolu tahas třeba Olega. A proc mam dvě měření lehce různá už jsem jednou psal . Je mi jasně ze Te Forest lanari aby jsi tady něco prizpival ale nebut slepý .jsi fajn chlap .
Já ještě položím pro každého jen takovou čistě teoretickou otázku, která se vybízí. Kdyby Oleg turbo vyměnil před Mirkovo testem, kde by vzal turbo které funguje, když turba Oleg dělat - podle diskuze - neumí..?
Marku, já se divím že máš "koule" sem takto bezostyšně přispívat. Já na tvém místě bych si tyto věci asi hodně rozmyslel a myslím že bych se dost styděl, než vlezu na toto forum. Téma tu a tam sleduji, nechtěl jsem velmi dlouho nic psát, ale když vidím jak "čestně a pilně bojuješ za pravdu a všeobecné principy slušnosti a morálky", nedá mi to nezareagovat. Zameť si nejdřív před svým prahem než budeš moralizovat druhé.
-------------------------------
V současné době přemýšlím, co by bylo lepší. Jestli téma zamknout, nechat být nebo smazat... Každopádně je tu spousta nesmyslů a nepravd poškuzujících lidi, kteří si to možná nezaslouží.