Škoda Octavia ASZ

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
jirius1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jirius1 »

Poluxtroj- Moc s tvé odpovědi jsem nepobral. ;)
Čili s tím špatným náběhem turba po prvním ladění jsi měl 6,8l ? A teda nyní?
Škoda Octavia1 Combi ASZ, EGR, KAT, MAF off, kit GTB1756V, FMIC 160mm+ALU60mm, HDS57,76downpipe/60.3/60.3AMA, sání90,předek323Brembo-zadek288MD,chip 227HP 464Nm TDI Fun
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Andre píše:
MirekX píše:1500 ot 0,5 baru, 1900 ot 1,5 baru a to už zasahuje regulace. Divný ne? :D
Myslím si, že to není ale moc vypovídající.
V týdnu jsme tu měli O1 rotačku s 2260kou která na 5ku dá ve 2000ot taky 1,5bar ale s H220 se to spodní spektrum nedá absolutně srovnávat. Tak sám musíš vědět jestli to funguje stejně jako to co jsi z auta vyndával. Otázka jestli se jedná o totožné TBD co Mařena vracel....

Nicméně mám pocit (možná je to jenom pocit), že se to tu někdo snaží stavět jako spiknutí proti forestovi, potažmo turbofirmě z Holic. Ať tomu někdo věří nebo ne, situace byla taková, že Mařena se ozval, že má problém s předmětným turbem a chtěl poslat turbo od nás. Po montáži volal, že s tím jede na brzdu a že se to chová úplně jinak a že měl do poslední chvíle strach, jestli nebude problém někde jinde, k tomu jsem se dozvěděl něco ze zákulisí těch neveřejných forestových praktik (pro mě nic nového).

Nikdy nikdo neuděláme všechnu práci na 100% ani já to nemám vůbec problém veřejně přiznat, kor pokud se jedná o "vývoj". Mě osobně jsou nějaký forest s olegem fakt ukradený, mě neukájí na někoho neustále vymýšlet a házet nějakou špínu, ale samozřejmě mě nenechává chladným, když se dokola dozvídám paranoidní výmysly pocházející pořád od stejného člověka. Dá se to řešit více způsoby, ale pro mě dostatečnou satisfakcí je, že člověk, který si nechal pořádně forestem nejprve vymýt hlavu, pak vyndává turbo z Holic a montuje naše :) (a toto není rozhodně ojedinělý případ)

Největší paradox je ten, že já jsem mu (forestovi) nikdy nic špatného neudělal, v tom mám opravdu čisté svědomí, ale on asi to, že jsem s ním už nechtěl 4x denně 30min po telefonu konzultovat co a jak má dělat na autě a dávat recepty na turba, pochopil jinak.

A to, že o něm tvrdím, že je nemocný, není proto abych ho diskreditoval, ale protože si skutečně myslím, že duševně zdravý člověk se prostě takto nemůže chovat.
Ondro, ty víš že v určitých věcech nesouhlasím s tím, co Forest říká a některé věci vidím diametrálně odlišně. Dokáže taky pěkně štvat..
Ale v tomto tématu, tvoje reakce, nejsou příliš odlišné od "zaslepených" útoků vedených jinými členy (které jsou pro mě nepochopitelné a také spolu nad nimi kroutíme hlavou). Tvoje reakce jsou motivované záští, myslím že nikoliv znalostí objektivní pravdy.

Jsem si téměř jist, že neznáš celé skutečné pozadí zde řešené věci (ani já ho možná neznám). Vím jen, že Forest nepatří mezi podvodníky a pokud se to má brát tak, že jsou tady 2 tábory a nějaký spor, a jedna strana záměrně lže nebo si vymýšlí, tak je pro mě Forest zdaleka ta relevantnější a pravdomluvnější osoba.

Do této diskuze přispívá spousta lidí, kteří o tom vůbec nic neví a mají vše jen z doslechu (viz např. Vici a to jak píše o Forestovi jako o zmrdovi... pochybuji že Foresta vůbec osobně zná).

Myslím že by se měli všichni zamyslet, protože tímto poškozují lidi, kteří si to nemusí vůbec zasloužit. Bylo by dobré, když už něco napíšu, mít o skutečnosti ověřené informace.
marena tdi píše:Mirku- je zajímavá jedna věc. Já na tom teď tebou používaným turbu pozměnil jednu docela zásadní část a nejde mi do hlavy jak to může Mit vůbec ještě spodek . Tak ze za mne je to moc divné . Já bych tady jak jsem už psal tuto věc neřešil ale totálně mne nasralo to jak se k tomu Forest postavil. Klasicky hodil celou věc na hlavu Hajkovi (tdifunovi ) ze on s olegovyma turbama má porad nějaké problémy. Ze on to neumí. Ze Reesha s tím žádné problémy nemá. Když mu Oleg řekne vrat marenovi peníze a neres to a Forest toho nedba a tahá mne za nos a vymlouva se zase na Olega . Když jsem volal Forestovi a ptal se jak to vypadá s penezma tak mi řekne ze si to Oleg nejdříve bude testovat . Co to jsem slyšel poprvé. Tak volám Olegovi a ptám se v čem je problém co se mu nelíbí ze chce něco testovat . Pochopitelně on o zadnem testování Nevedel. Zase to bylo s Forestove hlavy. Jak jsem psal už jednou. Lidi co Maji problémy s Forestem je vice . Vím o věcech o kterých bych vědět nemel ale pokud to Forest čte a já tomu pevné věřím ze ano tak ti vzkazuju . Tvé špinavé praktiky Te dozenou a nezbyde ti nic jineho než chodit kanalama. Nejvíce mne štve ze sebou dolu tahas třeba Olega. A proc mam dvě měření lehce různá už jsem jednou psal . Je mi jasně ze Te Forest lanari aby jsi tady něco prizpival ale nebut slepý .jsi fajn chlap .
Ad věc pozměněná na turbu .. možná to bude ten důvod, proč Mirek napsal, že se mu to turbo nepodařilo tolik zavřít..

Já ještě položím pro každého jen takovou čistě teoretickou otázku, která se vybízí. Kdyby Oleg turbo vyměnil před Mirkovo testem, kde by vzal turbo které funguje, když turba Oleg dělat - podle diskuze - neumí..?

Marku, já se divím že máš "koule" sem takto bezostyšně přispívat. Já na tvém místě bych si tyto věci asi hodně rozmyslel a myslím že bych se dost styděl, než vlezu na toto forum. Téma tu a tam sleduji, nechtěl jsem velmi dlouho nic psát, ale když vidím jak "čestně a pilně bojuješ za pravdu a všeobecné principy slušnosti a morálky", nedá mi to nezareagovat. Zameť si nejdřív před svým prahem než budeš moralizovat druhé.

-------------------------------

V současné době přemýšlím, co by bylo lepší. Jestli téma zamknout, nechat být nebo smazat... Každopádně je tu spousta nesmyslů a nepravd poškuzujících lidi, kteří si to možná nezaslouží.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Reesha - neplet jabka s hruskama. Řešil jsem problém on se k tomu postavil jak se postavil. Vůbec nevim proc se k tomu vyjadrujes když o tom vis jen s doslechu od Pana Foresta. A jak věřím tak ti to vyložil podle sebe a ne podle toho jak to bylo.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

reesha : Forest je výborný u klávesnice, krásně umí pracovat se slovama, krásně umí kličkovat, pletichařit, vyhrožovat, umí machrovat o věcech o kterých neví vůbec nic, a nebo jen v teoretické rovině, a co neví tak ví kde se zeptat, aby byl zase za frajera. Osobně ho neznám a věř že ani nechci. Co jsem slyšel tak mě nesnáší a plive na mně kde může, a to přesto že až do mých příspěvků v tomto tématu jsem se k němu choval vždy vstřícně a slušně. A nikdy jsem mu nic neudělal. Tatínova prdelka, co jak jsem slyšel sám nikdy nic nedokázal a nic nemá. Takových je...

O problému s turbem vím, vím že Marek je férový člověk, který vždy vše udělal jak se má a patří, TDIFUN to samé - dělá vše s osobním nasazením na 110% , nemám nejmenší důvod jim nevěřit, s tím že s turbem od Olega mám a to nejen já, stejnou zkušenost. Takového hybrida na nic měl i Jim a další (sorry po letech si tyto nepodstatné věci fakt nepamatuju, mám na práci věci poněkud důležitější).

A vadí mi že se Forest problém snaží svézt na Marka, tomu odpovídá že to turbo, které se akorát bralo z Holic ( co s ním kdo dělal nebo nedělal se nedozvíme), testuje náhodou někdo jiný a nic mu není. takové něco jsem přesně čekal (noteeth) .

Tímto z mé strany diskuzi končím. Přijde mi to jako snaha očernit Mařenu a FUNa, a to mě nenechalo lhostejným.

Doufám, že už nebudu mít nikdy co do činění ani s Forestem a ani s člověkem s takovým jednáním a postojem k zákazníkovi jako má Oleg.
Naposledy upravil(a) Vici dne 26 led 2014, 18:49, celkem upraveno 2 x.
Poluxtroj
Sběrač informací

Příspěvek od Poluxtroj »

Každopádně Marena si tady nic nevymyšlí a potvrzuji to co tady napsal do detailů.Kdyby mu nedělali určití lidé problémy toto vlákno by nevzniklo.Já Foresta osobne neznám, ale jsem svědkem této kauzy a takhle se nechová seriózní člověk a může být rád,že jsem s ním nejednal osobně já.Myslím,že Marena byl k němu shovívavý.
Octavia ASZ
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

No jo, jenže ono se ukázalo, že to co údajně vůbec nefungovalo funguje po drobném zásahu (který je podle mě nutný vždy při instalaci něčeho takového) hodně dobře. Jediný problém je ve stylu, jak to Marek podal. To, že se s někým pohádá ještě neznamená, že tu může takhle blít na další. A jako promiňte, argumenty, že to není ono turbo, nebo že je předělané a podobně, to jste si opravdu všichni nasrali pěkně na svoji hlavu. Já když jsem kdysi namontoval H200 od Andreho a jel to projet se softem na VB, tak jsem byl zděšen. Spodek nikde, normálně to padalo do nouzáku pro nedosažený tlak. Tak se o mě pokoušel infarkt. Stačilo si s tím pohrát (není to za 10 minut, jak je dneska moderní) a najednou bylo 400 Nm v 1600 ot a 209 PS. A tady to bylo podle mě úplně to samý. Marek tohle nezvládl, jak fyzicky s turbem, tak potom psychicky tady. Nikdy není nic černé a bílé.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

No když myslíš tak až ti dojde to tvoje turbo tak to "vadné" rozdělej vezmi si věkoho nezávislého k ruce a najdi co tam je špatně resp. co mohl upravit nebo napřed zajeď někam na brzdu a nech to změřít protože jinak tu jen šíříš doměnky myslíš si že Mára neměl zrovna co dělat že se s tím 5x sral otravoval Funa a spousty jiných lidí jen pro to že je leden a nejni na horách sníh nebo že měl potřebu někomu brečet na rameni že mu nešlo ladit auto?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Já se do žádnýho turba nebudu vrtat. Forest mi řekl toto: Mám turbo H230, který údajně nefunguje. (totálně mrtvé do 2100) Měl ho Marek v autě zákazníka, poslal ho zpět Olegovi. Oleg ho rozdělal a nic špatného nebo vadného nenašel. Opět ho složil. Já měl své turbo zrovna venku (u Andreho, protože blbě regulovalo horké) a narovinu jsem si tím i chtěl ověřit, jestli náhodou není třeba problém s tou regulací v mém autě. Turbo jsem nahodil, jel to projet. Pravda, náběh nepatrně horší, ale rozhodně ne tragický. Tak jezdím, občas jsem s ním hnul a po cca týdnu, co to turbo mám v autě (400 km) konstatuji, že funguje velmi dobře. Logy jsem poslal Forestovi. Teď to turbo vyndám a ve stejné krabici vrátím Olegovi. To je celé z mé strany. :) Co jsem udělal blbě?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

z tvojí strany dobrý ale akorát nemáme nikdo jistotu jestli je to ten samý kus co měl Mára takže ten rozbor by pomohl...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Jako mě to nevadí, ale není to moje turbo a s Olegem jsem měl domluvené pouze štelování červa. Co můžu udělat je to, až to turbo bude venku, tak s ním zajedu k Olegovi a tam ho rozděláme a nafotíme, nebo ho můžu kuchnout doma, ale skládat ho nebudu, protože rozděláním se totálně rozjebe všechno, protože pokud je to stejné jako Andrehybrid, tak není aretace výfukovky vůči středu a 0,5mm a je to vprdeli... :)

Aby nevznilka zase nějaká pochybnost, já nemám problém ani s jedním dodavatelem turb a mezi náma (i Forest to ví), když bych měl brát něco novýho do auta, tak půjdu spíš k Andremu, protože má podle mě víc zkušeností s úpravama turb pro naše prasečinky. Oleg ale taky dělá dobrá turba a protože je od nás 15km a můj zaměstnanec bydlí 3km od něj, tak nám dělá turba pro bagry a traktory a maximální spokojenost. Ctím ale know-how každého výrobce a nikdy bych Andre turbo nedal Olegovi a opačně. :)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

já taky jezdím Olega a teď mám nějaký nápad v hlavě co on bude řešit a uvidíme jak to dopadne každopádně to rozfocení by asi nebylo marný a když si Mára najde čas se k tomu pak vyjádřit bude to taky dobrý...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

MirekX píše:No jo, jenže ono se ukázalo, že to co údajně vůbec nefungovalo funguje po drobném zásahu (který je podle mě nutný vždy při instalaci něčeho takového) hodně dobře. Jediný problém je ve stylu, jak to Marek podal. To, že se s někým pohádá ještě neznamená, že tu může takhle blít na další. A jako promiňte, argumenty, že to není ono turbo, nebo že je předělané a podobně, to jste si opravdu všichni nasrali pěkně na svoji hlavu. Já když jsem kdysi namontoval H200 od Andreho a jel to projet se softem na VB, tak jsem byl zděšen. Spodek nikde, normálně to padalo do nouzáku pro nedosažený tlak. Tak se o mě pokoušel infarkt. Stačilo si s tím pohrát (není to za 10 minut, jak je dneska moderní) a najednou bylo 400 Nm v 1600 ot a 209 PS. A tady to bylo podle mě úplně to samý. Marek tohle nezvládl, jak fyzicky s turbem, tak potom psychicky tady. Nikdy není nic černé a bílé.
Mas pocit ze jsem si to cele vymyslel ? Ze nemam nic jiného na práci? Neznamená ze když to nefungovalo ze to budu někde zveřejňovat . Ale to ze mi Forest lze a dela ze mne blbce i za predpokladu ze jsme kamaradi. Tohle se nedela. Problem je ze ma desnou pivku na Funa a tak trpi predstavou ze cela tato akce je smerovana proti Turbopower a proti jeho osobě.Nic s toho není pravda. Co ho to stalo ? Nic, ale hádat se bude do bezvědomí. Já jsem úplné v pohodě . Já se nemam za co stydět .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Marku, tak jsi měl založit vlákno "Forest je hajzl" a bylo to všechno naprosto OK. Ale ty jsi to podal jinak a to se mě opravdu dotklo. Nemám potřebu nějak pomáhat ani Forestovi ani Olegovi, dokoce mě ani Forest nepoňouká, abych tady přispíval, je to čistě moje iniciativa a za tu zkoušku turba nic nechci a nic mi ani nikdo nenabídnul.
Já když rozebral H230 a zase jsem si ho složil, tak mi dalo spoustu starostí, než jsem nastavil regulaci jak má být. To neuděláš za 15 minut na brzdě ani omylem. A taky každému vyhovuje jiné nastavení. Až ten zákazník, co je tak nadšený z nástupu tohohle hybridu z nízkých po městě pojede naložený do Alp a v každé vracečce mu dvojka začne štěkat, tak se třeba bude divit. A nebo třeba ne, to by bylo jen dobře. Protože zákazník je jak víme nejdůležitější pro nás všechny...
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

reesha píše:
Andre píše:
MirekX píše:1500 ot 0,5 baru, 1900 ot 1,5 baru a to už zasahuje regulace. Divný ne? :D
Myslím si, že to není ale moc vypovídající.
V týdnu jsme tu měli O1 rotačku s 2260kou která na 5ku dá ve 2000ot taky 1,5bar ale s H220 se to spodní spektrum nedá absolutně srovnávat. Tak sám musíš vědět jestli to funguje stejně jako to co jsi z auta vyndával. Otázka jestli se jedná o totožné TBD co Mařena vracel....

Nicméně mám pocit (možná je to jenom pocit), že se to tu někdo snaží stavět jako spiknutí proti forestovi, potažmo turbofirmě z Holic. Ať tomu někdo věří nebo ne, situace byla taková, že Mařena se ozval, že má problém s předmětným turbem a chtěl poslat turbo od nás. Po montáži volal, že s tím jede na brzdu a že se to chová úplně jinak a že měl do poslední chvíle strach, jestli nebude problém někde jinde, k tomu jsem se dozvěděl něco ze zákulisí těch neveřejných forestových praktik (pro mě nic nového).

Nikdy nikdo neuděláme všechnu práci na 100% ani já to nemám vůbec problém veřejně přiznat, kor pokud se jedná o "vývoj". Mě osobně jsou nějaký forest s olegem fakt ukradený, mě neukájí na někoho neustále vymýšlet a házet nějakou špínu, ale samozřejmě mě nenechává chladným, když se dokola dozvídám paranoidní výmysly pocházející pořád od stejného člověka. Dá se to řešit více způsoby, ale pro mě dostatečnou satisfakcí je, že člověk, který si nechal pořádně forestem nejprve vymýt hlavu, pak vyndává turbo z Holic a montuje naše :) (a toto není rozhodně ojedinělý případ)

Největší paradox je ten, že já jsem mu (forestovi) nikdy nic špatného neudělal, v tom mám opravdu čisté svědomí, ale on asi to, že jsem s ním už nechtěl 4x denně 30min po telefonu konzultovat co a jak má dělat na autě a dávat recepty na turba, pochopil jinak.

A to, že o něm tvrdím, že je nemocný, není proto abych ho diskreditoval, ale protože si skutečně myslím, že duševně zdravý člověk se prostě takto nemůže chovat.
Ondro, ty víš že v určitých věcech nesouhlasím s tím, co Forest říká a některé věci vidím diametrálně odlišně. Dokáže taky pěkně štvat..
Ale v tomto tématu, tvoje reakce, nejsou příliš odlišné od "zaslepených" útoků vedených jinými členy (které jsou pro mě nepochopitelné a také spolu nad nimi kroutíme hlavou). Tvoje reakce jsou motivované záští, myslím že nikoliv znalostí objektivní pravdy.

Jsem si téměř jist, že neznáš celé skutečné pozadí zde řešené věci (ani já ho možná neznám). Vím jen, že Forest nepatří mezi podvodníky a pokud se to má brát tak, že jsou tady 2 tábory a nějaký spor, a jedna strana záměrně lže nebo si vymýšlí, tak je pro mě Forest zdaleka ta relevantnější a pravdomluvnější osoba.

Do této diskuze přispívá spousta lidí, kteří o tom vůbec nic neví a mají vše jen z doslechu (viz např. Vici a to jak píše o Forestovi jako o zmrdovi... pochybuji že Foresta vůbec osobně zná).

Myslím že by se měli všichni zamyslet, protože tímto poškozují lidi, kteří si to nemusí vůbec zasloužit. Bylo by dobré, když už něco napíšu, mít o skutečnosti ověřené informace.
marena tdi píše:Mirku- je zajímavá jedna věc. Já na tom teď tebou používaným turbu pozměnil jednu docela zásadní část a nejde mi do hlavy jak to může Mit vůbec ještě spodek . Tak ze za mne je to moc divné . Já bych tady jak jsem už psal tuto věc neřešil ale totálně mne nasralo to jak se k tomu Forest postavil. Klasicky hodil celou věc na hlavu Hajkovi (tdifunovi ) ze on s olegovyma turbama má porad nějaké problémy. Ze on to neumí. Ze Reesha s tím žádné problémy nemá. Když mu Oleg řekne vrat marenovi peníze a neres to a Forest toho nedba a tahá mne za nos a vymlouva se zase na Olega . Když jsem volal Forestovi a ptal se jak to vypadá s penezma tak mi řekne ze si to Oleg nejdříve bude testovat . Co to jsem slyšel poprvé. Tak volám Olegovi a ptám se v čem je problém co se mu nelíbí ze chce něco testovat . Pochopitelně on o zadnem testování Nevedel. Zase to bylo s Forestove hlavy. Jak jsem psal už jednou. Lidi co Maji problémy s Forestem je vice . Vím o věcech o kterých bych vědět nemel ale pokud to Forest čte a já tomu pevné věřím ze ano tak ti vzkazuju . Tvé špinavé praktiky Te dozenou a nezbyde ti nic jineho než chodit kanalama. Nejvíce mne štve ze sebou dolu tahas třeba Olega. A proc mam dvě měření lehce různá už jsem jednou psal . Je mi jasně ze Te Forest lanari aby jsi tady něco prizpival ale nebut slepý .jsi fajn chlap .
Ad věc pozměněná na turbu .. možná to bude ten důvod, proč Mirek napsal, že se mu to turbo nepodařilo tolik zavřít..

Já ještě položím pro každého jen takovou čistě teoretickou otázku, která se vybízí. Kdyby Oleg turbo vyměnil před Mirkovo testem, kde by vzal turbo které funguje, když turba Oleg dělat - podle diskuze - neumí..?

Marku, já se divím že máš "koule" sem takto bezostyšně přispívat. Já na tvém místě bych si tyto věci asi hodně rozmyslel a myslím že bych se dost styděl, než vlezu na toto forum. Téma tu a tam sleduji, nechtěl jsem velmi dlouho nic psát, ale když vidím jak "čestně a pilně bojuješ za pravdu a všeobecné principy slušnosti a morálky", nedá mi to nezareagovat. Zameť si nejdřív před svým prahem než budeš moralizovat druhé.

-------------------------------

V současné době přemýšlím, co by bylo lepší. Jestli téma zamknout, nechat být nebo smazat... Každopádně je tu spousta nesmyslů a nepravd poškuzujících lidi, kteří si to možná nezaslouží.

Snažím se maximálně zobjektizovat, ale pokud je forest relevantní a pravdomluvný i po tvých bohatých zkušenostech, tak z toho mi zůstává rozum stát. Nehledě na to, že se k tomu tady zatím nebyl schopen vyjádřit (i přestože jindy čile rozdmýchává cizí spory) a jen nad tím spolu kroutíte hlavou. A nejde o to jestli s někým občas nesouhlasíme, to se stává i nejlepším přátelům.

Absolutně nemám chuť ani čas řešit sračky přes diskuzní forum, jen jsem využil příležitost veřejně reagovat na dotazy lidí, proč forest říká to či ono (konec konců na obdobný nesmysl pocházející z jeho úst jsi se ptal sám osobně při našem posledním setkání)

Pokud se téma smaže, nebo zamkne, tak jen forest dosáhne svého (a nebylo by to poprvé, kdy se tak stalo po tom, co se tu někdo veřejně svěřil jaký je to relevantní a pravdomluvný člověk)
favo
blázen

Příspěvek od favo »

A to tu měl jeden problém s tím, že se tu řeší spotřeba :D
Mě z toho tady vychází jen jedno, žádný hybrid, nový VB jasná volba.
Moje pěněženka si užila při výměně spojky kterou zmrvil jeden idiot v Renovaku a taky jsem všude četl, že to není možný, že oni jsou férová a spolehlivá firma, ale skutečnost byla úplně jiná a jediný čeho jsem se dočkal je, že sice přiznali vinu a lamelu opravili, ale to bylo asi tak vše. To že jsem musel koupit další lamelu, aby auto mohlo mechanikovi po týdnu konečně vypadnout ze zvedáku a před barákem se mu nehromadily další zakázky a opravená lamela z Renovaku mi teď leží ve skříni a je mi úplně k hovnu, protože mechanik o další výměně zatím nechce ani slyšet, to mi nikdo nenahradí.
Já jako zákazník čekám, že když se někdo žíví tím nebo něčím jiným a za svoje výrobky si vezme moje peníze, že jeho výrobky budou 100% funkční.
Víc mě jako zákazníka nezajímá. Já jako zákazník jsem za chybu druhýho musel zaplatit, tady to nejspíš místo zákazníka obesral marena, ale ať se na to koukám z jakékoliv strany tak výrobce "nefunkčního" turba na tom jako jediný neprodělal a není škodný, protože sice vrátil prachy, ale dostal zpět turbo který nejspíš prodá dál.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“