tak dnes som to konecne hodil na VAG a na nic poriadne som neprisielmacoo21 píše:nie klimu nemam zapetu, ked zapnem klimu tak to vybehne na 1,5l/h, to je normalne. nevim co sa mu stalo, predtym bolo vsetko OK a spozoroval som to ako som vymenil palivovy filter, ale nejako mi sa mi nezda ze filter by s tym nieco mal. na vag to nemam kedy napichnut ebo mi uz zacala sezona a zacinam rano a vecer pozde koncim tak ci niekto ste to uz neriesil aby som sa nazabaval zbytocnostami ked to budem robit. rozmyslal som ci to nahodov nebude rozvodami ale to by robilo stale, ale asi najskor to cidlo vody
SPOTREBA VW TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
shelbycobra
- Přispěvovatel
dokonce je ten odpor vzduchu vyšší 8x! když máš ve vyšší rychlosti dvojnásobnou rychlost, tedy pri 90 a 180 tak odpor vzduchu stoupá s třetí mocninou přírustku rychlosti. tedy když máš auto (třeba fiat uno)který jede s 50 konma 150 a chceš aby jelo 300 potřebuješ osminásobek vykonu. tedy 400. tak tomu že jede neco při 230 za 7 litru bych moc nevěřil.MirekX píše:No, dálku za 4 litry při jízdě do 100 km/h beru, to jde s octou udělat. Ale na dálnici průměr 170 a 4,7 je opravdu blbost. Když už něco měřit, tak vynulovat jak spotřebu, tak prům. rychlost a pak porovnat. pokud někdo uděláte průměr 170 na dálnici, tak se klaním až k zemi. Pokud bereš 170 jako rychlost, kterou se snažíš jet, tak průměr bude o hooodně níž. Ve 170 je okamžitá spotřeba určitě přes osm litrů200 už je deset. Jen logicky, pokud v 90 je spotřeba 3,5, tak ve 180 je cca 4x větší odpor vzduchu
Mam teraz taku skusenost s motorom V octavii II combi Rs Tdi cize 170 k.Na dlhsiu vzdialenost pri obhanani cize chvilkove aj cez 200 Km/h vysla spotreba na 8,2 na 100km.Inak mesto kludna jazda ziadne sprinty tiez CCa 8 l.Nuz ale tazke auto a 18 palcove kolesa robia svoje.Inak radost jazdit.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
Northsails
- Přispěvovatel