SPOTREBA VW TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
SPOTREBA VW TDI
Tak Chlapi dajte vediet kolko Vám to papá mne to neklesne pod 6l/100km a to som a aj snažil ale bežne chodím dialnica tempomat 130 a mimo na I. 110 mesto je asi 30 % z pomeru a zdá sa mi to dosť.A auto je myslím si v dobrom stave a starám sa
.

OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
Re: SPOTREBA VW TDI
to je normal, aj ked na tempomat trosku viacurgi píše:Tak Chlapi dajte vediet kolko Vám to papá mne to neklesne pod 6l/100km a to som a aj snažil ale bežne chodím dialnica tempomat 130 a mimo na I. 110 mesto je asi 30 % z pomeru a zdá sa mi to dosť.A auto je myslím si v dobrom stave a starám sa.
mimochodom AFN a AHF oboje 81kw, a aky je medzi nimy vlastne rozdiel?
TDI
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
strielam v nutnej obrane a krajnej nudzi
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPOTREBA VW TDI
Dobrá otazka?Byrto píše:to je normal, aj ked na tempomat trosku viacurgi píše:Tak Chlapi dajte vediet kolko Vám to papá mne to neklesne pod 6l/100km a to som a aj snažil ale bežne chodím dialnica tempomat 130 a mimo na I. 110 mesto je asi 30 % z pomeru a zdá sa mi to dosť.A auto je myslím si v dobrom stave a starám sa.
mimochodom AFN a AHF oboje 81kw, a aky je medzi nimy vlastne rozdiel?
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
ma takova dlouhodoba jizda kdy se motor poradne neprozene a spotreba dlouhodoba je 5.3 l vliv na vykon motoru ze treba nezlenivi???jezdi se dost po meste a kratke trasy nehonim to a dneska jsem jel s oct kombi 2001 66kw dlouhodoba spotreba 7,2l a ta jela jak z praku
tak nevim prej to neni cipnute je to nove koupeno.Asi to zacnu vice honit
zavady zadne nemam ale najeto 180tis..a ten spodek takovy nemam nez zabere turbo tak nic moc pak to jede ale ten spodek mel ten kombik lepsi

Ty máš 81kw a píšeš že ta druhá měla 66kw, né? Tak pokud ta 66ka nebyla čiplá, tak je asi někde problém, rozhodně to ale není, tím, že ten motor nehoníš, zas takovej rozdíl by v tom nebyl.dimec píše:ma takova dlouhodoba jizda kdy se motor poradne neprozene a spotreba dlouhodoba je 5.3 l vliv na vykon motoru ze treba nezlenivi???jezdi se dost po meste a kratke trasy nehonim to a dneska jsem jel s oct kombi 2001 66kw dlouhodoba spotreba 7,2l a ta jela jak z prakutak nevim prej to neni cipnute je to nove koupeno.Asi to zacnu vice honit
zavady zadne nemam ale najeto 180tis..a ten spodek takovy nemam nez zabere turbo tak nic moc pak to jede ale ten spodek mel ten kombik lepsi
Tak to shrnu, buď ta slabá je po úpravě (soft, vstřky), nebo je něco s tou tvojí.
K tématu: spotřeba GIII variant syncro cca120PS 7l/100km +-, docela to honím

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

No já teď jezdil, HK <=> Pha s dálnicí 140-150 km/h mimo dálnici 110 km/h, jižní spojka 110 km/h převážně v noci, takže plynulost je větší a počítaná spotřeba mi vyšla 5.1 l/100 km na nádrž sem dojel třikrát do Prahy (letiště) a zpátky. Ukazatel spotřeby mi ukazoval 4,9 skutečnost 5,1 tak jsem to VAGem o 5% zvednul a teď snad už OK.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km