Zdar všem , za kolik na tomhle autě s pí..... (rytmem života) ve znaku děláte rozvody? já ač v autodatech píšou 4h to dělal skoro 8h a zanadával si taky pěkně ač sem myslím celkem klidas ale ten systém deklu a nosníku vedle že sem nemoh ani ten dekl sundat jak ten hliníkovej nahoře co kreje rozvod tak pod tím ten plastovej mě dostávalo ......... a vodní pumpa to samé ani ven ani tam asi sem levej .......
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Nedělej problémy tam, kde nejsou. Tento motor je trochu pracnější, ale při normální a pohodové práci tyto rozvody stíhám za tři hodiny, pokud se nevyskytne nějaký problém. Např. zalomený šroub. Teda, bez zkušební jízdy.
Ale jo, ale upevnění malého kolečka rozvodů jen tlakovým spojem může vymyslet jen pako..Ušetřili za klínek, hrdinové. Je to nějaký mor, koncern je v tomhle pitomý už mnoho let, idioti z Fordu neumí nic,/ale aspoň to uznali a nakupují motory/ a pak do toho vstoupí géníové z Renaulta. Připadá mi, že novodobí kováři by měli studovat v análech minulého století, aby se poučili..