Po vymene serva aj riadenia stale ide tazko volant :(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po vymene serva aj riadenia stale ide tazko volant :(
- passat b5.5
- nove servo
- vymenena riadenie za repas
- ked je riadenie zavzdusnene a robi tie hrozne zvuky, vtedy ide volent lahko, po odvzdusneni tazko
- volant ide tazko na mieste aj pri vyssich otackach
- mam pocit ze ked je auto dvihnute tak potom ide riadenie lahsie, po pojazdeni ide tazsie, ale kazdy mi vravel, ze ramena toto nemozu robit
dik za kazdu radu
- nove servo
- vymenena riadenie za repas
- ked je riadenie zavzdusnene a robi tie hrozne zvuky, vtedy ide volent lahko, po odvzdusneni tazko
- volant ide tazko na mieste aj pri vyssich otackach
- mam pocit ze ked je auto dvihnute tak potom ide riadenie lahsie, po pojazdeni ide tazsie, ale kazdy mi vravel, ze ramena toto nemozu robit
dik za kazdu radu
Naposledy upravil(a) kuro dne 21 kvě 2012, 16:09, celkem upraveno 1 x.
Na B5 niesu tlmice v loziskach ale v silenbloku, ale su ok menil som ich.
Je to take divne, dnes isiel volant este dobre lahko ked som stal, kym som vycuval z garaze uz isiel tazko. Jedine co ma este napada je skrin loziska, ci nie je ohnuta od narazov, ale aj keby bola, zeby toto stazovalo pohyb volantu..
Je to take divne, dnes isiel volant este dobre lahko ked som stal, kym som vycuval z garaze uz isiel tazko. Jedine co ma este napada je skrin loziska, ci nie je ohnuta od narazov, ale aj keby bola, zeby toto stazovalo pohyb volantu..
Jen malý postřeh. Měnil jsem čerpadlo, staré mělo ložisko "kaput", střašně to rachotilo ale posilovač fungoval. Koupil jsem repasované, vypadalo "opraveně". Po výměně šlo krásně tiše ale posilovač nefungoval. Nejdříve jsem odvzdušňoval, výsledek nula. Jen jsem si všimnul, že náznak nějaké pomoci od serva se začíná objevovat, když motor točí nad 3000. Čerpadlo šlo ven, dostal jsem jiné a to šlo okakmžitě (taky repasované).
(2x) zánovní lidoVý Wůz - volant kulatý, pedály tři, blinkry šestery, pneu kaučuk, šaltrpáka uprostřed.
Jak píše Bendys, když je čerpadýlko vydřené nebo nekvalitně opravené, dělá tohle. Kdysi, když se díly nedaly sehnat jsem také rozebral čerpadlo a všiml si, že je trošku podřené a ložisko v háji , tak jsem podření zalapoval a dal nové ložisko ale potom na volnoběh servo neposilovalo, muselo se vrknout plynem a už to šlo. Majitel se to naučil dělat při parkování jinak fungovalo dobře. Hold tlak utíkal hluchou vydřenou plochou..
nepropadat panice...