Pani, jedna holka natankovala do diesloveho punta (rok 2003) benzin, ked sa benzin dostal do cerpadla a trysiek, motorom trhalo a nesiel do otacok, presla s nim este cca 100km. auto od aprila stalo, a az dnes sme sa mu pozreli na zubok, nastartovalo aj na benzin ale iba na 2 valce, po pridani plynu sa chytil aj treti. benzin sme z nadrze vypumpovali a naliali 20l nafty a 0,5l motoroveho oleja, nechali nastartovane na volnobeh 20min a chytili sa vsetky 4 valce a teraz vyzera byt v poriadku a ide pekne do otacok a ma aj lepsi zvuk.
na co si davat pozor? co moze na nom odist? cerpadlo? trysky?
Punto 1.9jtd - benzin v nadrzi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Punto 1.9jtd - benzin v nadrzi
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
Moje přítelkyně také místo nafty natankovala benzin. Zrovna den předtím, než jsem měl jet do zahraničí na pracovní schůzku.
Takže jsem byl docela naštvanej, protože auto cukalo, a musel jsem vyměnit palivový filtr, ale pořád mě tam ještě něco blblo, tak jsem to hodil do servisu... Zaplatil jsem několik set korun za opravu a doufám, že se mi už tohle nestane!!
Naštěstí půjčovna aut v Praze funguje pořád, a tak jsem si musel půjčit auto tam. A jel jsem do Rakouska. No ale není nad mé autíčko, na které jsem zvyklý.