abs přibržďuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
abs přibržďuje
Mám octavii I ročník 99.Při rozjíždění a brždění mi začne někdy čerpadloABS přibržďovat.Rozsvítí se i kontrolka ABS.Ve Vagu psalo chybu snímače na předním levém kole.Vyměnil jsem snímač,ale nic se nezměnilo.V měřených hodnotách ABS ve skupině01 mi při pomalé jízdě ukazovaly všechny kola stejnou rychlost,až na to vadné levé přední kolo.To ukazovalo 0km.Začalo měřit asi až při 20km rychlosti.Co s tím?Je vada v jednotce?
Takže to byla velká vůle mezi snímačem a tím věncem.Odhadem tak 4-5mm.Nechtěl jsem sundávat věnec a nějak ho opravovat.Proto jsem obrousil mosazný kroužek na snímači,který má osazení vystouplé nad plochou snímače(právě o 2mm),aby šel více zasunout.Teď mám asi 2mm vůle mezi snímačem a věncem.Vše funguje jak má.V měřených hodnotách vše ok.Všem dík za rady
no si ta to pocka v buducnostitrampoty píše:Takže to byla velká vůle mezi snímačem a tím věncem.Odhadem tak 4-5mm.Nechtěl jsem sundávat věnec a nějak ho opravovat.Proto jsem obrousil mosazný kroužek na snímači,který má osazení vystouplé nad plochou snímače(právě o 2mm),aby šel více zasunout.Teď mám asi 2mm vůle mezi snímačem a věncem.Vše funguje jak má.V měřených hodnotách vše ok.Všem dík za rady
GIV var asz 4mot upraveny