Vstřikovací čerpadlo Lukas MkII
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Vstřikovací čerpadlo Lukas MkII
Může mi někdo za rozumnou cenu opravit čerpadlo. Trošku jsem ho potrápil a z přepadu byli vidět špony, tak mám strach, že dlouho nevydrží. Možná by jsem ho i rád nahradil Boschem ale nevím jestli se tam dá dát, do MkI ho dávali, ale tady je už trochu víc elektroniky.
Ford Mondeo,1,8TD 1999,čerpadlo Lucas
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Tak jsem volal do polska a ptal jsem se kolik by stála asi oprava, že v přepadu mám špony, řekli mi tak asi 5500 Kč. Možná bude asi lepší tam zajet a vědět, že je vše v cajku. Z MkI jsem byl spokojený, kde byl taky Lukas, dával jsem mu snad ještě víc zabrat, ale MkII ne a ne naučit na olej.
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Mám Ford Mondeo 1,8TD, 1999, kód čerpadla je 571270 KRF jestlito tedy pomůže. Při volnoběžným chodu se mi stává, že otáčky začnou trošku lítat, i když pak na otáčkoměru je vidět stálé otáčky, tak pořád je slyšet nestálost. Někdo tady psal, že jak je husčí palivo, tak to padá do nouzovýho režimu, ale o tom nevím vůbec nic a ani už jsem nenašel kdo to napsal.
V tom polsku jsem byl, ale myslel jsem, že to udělají na počkání ale oni to mají tak na 3 dny, čištění nádrže ....... , tak jsem to vzdal.
V tom polsku jsem byl, ale myslel jsem, že to udělají na počkání ale oni to mají tak na 3 dny, čištění nádrže ....... , tak jsem to vzdal.