To v chip tuningu zvane "písané" R je koli tomu ze aj ked sedeli v aute dvaja 80a 115kg chlapi + ja na prednej kapote aj tak kolesa preklzli co znamena ze je tam viac nez 346Nm to je prva vec a druha ze to trochen špatí grafu ale tí co ho vedia citat tak to chapu
F Stilo 3dv. papierovych 85kW 255Nm seria
117,9kW(160,4ps) / 346Nm po chipe v Diesel Technology
Zabudol som doplnit dolezitu vec.Ziadna vymena turba(aj tlak ostal seriovy-overboost) origo IC, ziadne druhe vstreky prípadne cerpadlo (nema to vyznam pretoze vstreky aj čerp. daju to co im povie RJ ziadne limity na prietok, tlak) Max rpm.(limiter) ostal tiez povodny.
Cize vsetko seriove. Z 0-100km/h za 7:41sec.(povodne 10:71sec) merane s pomocou GPS
Point píše:To v chip tuningu zvane "písané" R je koli tomu ze aj ked sedeli v aute dvaja 80a 115kg chlapi + ja na prednej kapote aj tak kolesa preklzli co znamena ze je tam viac nez 346Nm to je prva vec a druha ze to trochen špatí grafu ale tí co ho vedia citat tak to chapu
Nezda sa mi ze by to bolo preklzom kolies - nie je to pisane "r", ale to je jedno... kolesa ak smykaju tak treba pouzit WD40 - technik na brzde by tieto veci mal vediet Kazdopadne velmi pekna uprava od jipiho. Gratulujem.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pekna hodnota. skoro stejná jak moje ale ta hodnota zrychleni se mi nejak nezda...... mel jsem sice 5dver ale nikdy sem takove hodnoty nedosahl.... mereno taky pres GPS GTx soft .......
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
kecka píše:Pekna hodnota. skoro stejná jak moje ale ta hodnota zrychleni se mi nejak nezda...... mel jsem sice 5dver ale nikdy sem takove hodnoty nedosahl.... mereno taky pres GPS GTx soft .......
Tak ono vela veci to ovplivni podla mna.Velkost pneu/kolies, stav spojky, lozisk, ci ti nevysia trochu brzdy atd.. Mam na stile 113000tis. km cize aj motoricky je na tom dobre..Od vela veci zavisi vysledok..
kecka píše:Pekna hodnota. skoro stejná jak moje ale ta hodnota zrychleni se mi nejak nezda...... mel jsem sice 5dver ale nikdy sem takove hodnoty nedosahl.... mereno taky pres GPS GTx soft .......
Mas este niekde tvoj graf? zo Stila?Ak som teda spravne pochopil o akom aute si pisal
Mas este niekde tvoj graf? zo Stila?Ak som teda spravne pochopil o akom aute si pisal
Jo je tady někde v grafech.......
jinak ty mobily taky nemeří stejně kdysi jsme to zkoušli dat dva do jednoho auta a vyzkouset jaky bude rozdíl jednou to vyslo +- stejne pak zase byl treba rozdíl pres sekundu
Ale na porovnaní rozdilu na jednom aute po uprave a před ( treba ) to je dobre
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
Jo je tady někde v grafech.......
jinak ty mobily taky nemeří stejně kdysi jsme to zkoušli dat dva do jednoho auta a vyzkouset jaky bude rozdíl jednou to vyslo +- stejne pak zase byl treba rozdíl pres sekundu
Ale na porovnaní rozdilu na jednom aute po uprave a před ( treba ) to je dobre
Rovnako ti spravi rozdiel mobil vs. fotak/hd/fullhd preto sa nesmie clovek toho drzat..Ak to chce vediet presne
Co sa týka toho porovnavania zrýchlenia pozrite si jeho graf este raz a moj graf.
Trochu vam napoviem pri výkone si vsimnite krivku pri 2500rpm a za 3000rpm a porovnajte si to s mojim grafom.To co tam jemu vyskakuje bol nas ciel odstranit (pocitovo) riesili sme to vsetko na pocit bez brzdy. A o to ma moje F.S. plynulejsi nabeh krutaku,vykonu = menj sec. 0-100km/h