mám g III TDi 66 KW a při delším zatížení , třeba do kopce zničeho nic přestane turbo foukat , stačí vypnout a zapnout klíček za jízdy a začne znovu tlačit.vyměnil jsem váhu,ventil turba,ventil ovládání egr,snímač teploty v sacím potrubí a je to stejné,nevíte někdo co s tím ?
Zdar koukam ze tento problem tu resi uz asi dost lidi ale nikdo ti nerekne poradne c os tim delat. Uz jsem slysel takovych nazoru a vidim to na prodej auta bohuzel. Rikaji ze seda opravit vsechno ale tady to vypada ze asi ne.
pavel tdi píše:vaga mám v práci a hlásí chybu snímače tlaku turba v sacím potrubí, ale takovej snímač tam není.vyměnil jsem tam vše a pořád to samé.eda kromě řj
ten snimac je prave v ridici jednotce (vede tam hadicka), a docela odchazej
jj presne tak je v ridici jednotce a mam za to ze to delaj jen bosch servisy a chtej za to dost penez jediny zpusob je asi vyndat ho z jine jednotky jukni do ni jak to pude prehodit,a az ho budes shanet tak se ozvi necham ti ho i z jednotkou za par korun,ale muze to byt i tim ze je ten tlak moc velky mam za to ze tyhle stare jednotky jeste nbedelaji v te chybe rozdil,ale spis bude v riti ten snimac-pockej az se k tomu vyjadri jeste nekdo a uvidis
a nevíš kolik pšesně má tlačit v maximu?jestli to opravdu netlačí až moc a spadává to do nouzového režimu,to bych pak musel vynadat turbo a prohlídnout tu regulaci ale zkoušel jsem to a přidřená není,jedině ze by byla ta klapka upálená a dostatečně by to nezavíralo nebo naopak
pavel tdi píše:a nevíš kolik pšesně má tlačit v maximu?jestli to opravdu netlačí až moc a spadává to do nouzového režimu,to bych pak musel vynadat turbo a prohlídnout tu regulaci ale zkoušel jsem to a přidřená není,jedině ze by byla ta klapka upálená a dostatečně by to nezavíralo nebo naopak
v kanale 11 mas druhy okynko kolik to ma tlacit a treti okynko je kolik to tlaci, pokud to tlaci cca o 500 vic nez je ten pozadavek tak to pada do nouzaku a napise to chybu