tah motoru nekdy odejde

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Hudousek
Nováček
Odpovědi: 0

tah motoru nekdy odejde

Příspěvek od Hudousek »

Nazdárek golfistí,mám G4 TDi 66KW a nějak to zaclo zlobit.Při jízdě když jedu v klidu tak je vše ok ,ale když mu dám pořádně nažrat a tubo začne tlačit do maxima a držím ho tak 15-20 vteřintak z ničeho nic přestane tlačit a auto jede bez turba,musím vypnout a zase zapnout klíček a turbo začne tlačit normálně.Skoušel jsem to normálně za jízdy a když to vypnu a zase zapnu tak se to probere.Turbo je ok,zkoušel jsem přendavat asi už všechno(váhu,snímač teploty vzduchu,ventil regulace turba,ventil regulace egr)no prostě vše kromě ŘJ.nemáte někdo zkušenost?Super Vag mám k dispozici a ten mi napsal závadu 0550-Snímač tlaku turba=překročená hodnota, nebo něco takového. už nevím co stím. děkuji za všechny názory a rady
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

to je jina rubrika kdyz tak (hm) jo a to spis kdyz je prekrocena hodnota bude padat do nouzaku nez aby netlacilo
Hudousek
Nováček

OK

Příspěvek od Hudousek »

Ok diky. JJ pada do nouzaku ale po vypnuti zase normal.
vita
Přispěvovatel

Příspěvek od vita »

Je opravdu turbo OK? Jestli je to VGT tak může chodit za studena dobře, ale když se ohřeje, může zůstat přivřený a nouzák je na světě. Jinak zkusit čidlo tlaku.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw :) )
tomáš karbus
Aktivista

hm souhlasim,ale to že je přivřený většinou vyhodí chybu ventilu n75 a kdyz je v haji to cidlo tlaku ta to pise chybu cidla tlaku
tomáš karbus
Aktivista

naklapecka muze delat to same kousnou se lopatky jen to nema takovi vliv
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“