Moderátoři: šulda, Moderátoři
S OMV u nás nemám špatné zkušenosti, naopak, dřív jsem bral jen u nich a dnes taky tankuju často OMV naftu a spokojenost. Shell u nás nic moc, ale když jedu přes Rakousko, beru u Shellu a lepší naftu jsem v autě v životě neměl, auto fakt ožiloMarek77 píše: Já jezdím na cokoli, co je levné a sám si přidávám VIF, čímž si prémiovou naftu tak nějak udělám po svém (a levněji).
Jinak Benzina je opravdu dobrá - z dlouhodobého hlediska vychází nejlépe. OMV ano, ale z Rakouska. SHELL ne, ani náhodou - za moc peněz velmi málo muziky. Dobré zkušenosti mám dlouhodobě s naftou ONO a Agip. Do všeho samozřejmě VIF.
Marku, tu Bio budeš tankovat i přes zimu? s Vifem? Přemýšlím že bych jí vyzkoušel. Máme jí tady za 30.90,- ale nevim zda to prubnout na zimu, nebo až na léto. Vif leju do všeho ale nevím jak to na Bio celkově jezdí. Ještě jsem to nenatankoval.Marek77 píše: Teď už asi půl roku jezdím na 100% BIOnaftu + VIF a taky to jede slušně (hlavně levněji, a to celkem výrazně).
Ale jestli jsi to procetl cely, tak tam taky byl clanek o mazivosti testovanych naft a tam tem Maxx Motion moc dobre nedopadl - temer na spodni hranici toleranceHonza 3C2 píše:Ahoj, chci se zeptat, na jakou naftu jezdíte? Koupil jsem si Svět Motoru Diesel a jsou tam rozebrané nafty, koukal jsem, že nejlepší dopadla Verva a Maxx Motion Diesel, ale ta Verva je přervaná aditivy a jinak je to normální nafta s tou Meřo sračkou a u toho Maxx Motion neni a hlavně jsem to teď tankoval a je normálně čirá a neni žlutá jak chc....Jinak mi přijde, že to jede stejně, ale méně smrdí bych řekl ...