Spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Spojka
Musíš uviesť na čo to je? OKTA? VW ? značkaondra.a3 píše:zdravím , chci se zeptat , máte někdo zkušenosti s F1 Racing spojkou ? a nebo nejaké jiné spojky ? (origo nebo jiny ) chtěl bych origo nahradit jednohmotou
octavka 1,9TDI- 66kw-ALH,egr+kat-off,sprint764,+softwer-139PS,340Nm
vzdycky jsme davali do fichtla novy korky. Znamej jednou nazbiral spunty od vina a dal je tam. Moc dlouho ale nejezdil. Ted jsem koukal ze do fichtla uz prodavaj s normalnim oblozenim,jako mel treba Simson,takze dal bych to. To verim ze vydrzi a bude to za tepla i poradne vystavovat a ne jak ty z korku 

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
Ja som mal SIMSON aj MZ a nemal som tam korkovú lamelu.sniper-- píše:vzdycky jsme davali do fichtla novy korky. Znamej jednou nazbiral spunty od vina a dal je tam. Moc dlouho ale nejezdil. Ted jsem koukal ze do fichtla uz prodavaj s normalnim oblozenim,jako mel treba Simson,takze dal bych to. To verim ze vydrzi a bude to za tepla i poradne vystavovat a ne jak ty z korku

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
vzdyt pisu ze mel korkovou ficht,tim se rozumi (jawa 550,555,05,20,21,23,23A) a ted prodavaji s oblozenim jako ma simsonvilozx6 píše:Ja som mal SIMSON aj MZ a nemal som tam korkovú lamelu.sniper-- píše:vzdycky jsme davali do fichtla novy korky. Znamej jednou nazbiral spunty od vina a dal je tam. Moc dlouho ale nejezdil. Ted jsem koukal ze do fichtla uz prodavaj s normalnim oblozenim,jako mel treba Simson,takze dal bych to. To verim ze vydrzi a bude to za tepla i poradne vystavovat a ne jak ty z korku, ešte to mám možno v garáži
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538