Spojka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ondra.a3
Nováček
Odpovědi: 0

Spojka

Příspěvek od ondra.a3 »

zdravím , chci se zeptat , máte někdo zkušenosti s F1 Racing spojkou ? a nebo nejaké jiné spojky ? (origo nebo jiny ) chtěl bych origo nahradit jednohmotou
jurino
Přispěvovatel

Re: Spojka

Příspěvek od jurino »

ondra.a3 píše:zdravím , chci se zeptat , máte někdo zkušenosti s F1 Racing spojkou ? a nebo nejaké jiné spojky ? (origo nebo jiny ) chtěl bych origo nahradit jednohmotou
Musíš uviesť na čo to je? OKTA? VW ? značka ;)
octavka 1,9TDI- 66kw-ALH,egr+kat-off,sprint764,+softwer-139PS,340Nm
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

vzdycky jsme davali do fichtla novy korky. Znamej jednou nazbiral spunty od vina a dal je tam. Moc dlouho ale nejezdil. Ted jsem koukal ze do fichtla uz prodavaj s normalnim oblozenim,jako mel treba Simson,takze dal bych to. To verim ze vydrzi a bude to za tepla i poradne vystavovat a ne jak ty z korku (LOL)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

sniper-- píše:vzdycky jsme davali do fichtla novy korky. Znamej jednou nazbiral spunty od vina a dal je tam. Moc dlouho ale nejezdil. Ted jsem koukal ze do fichtla uz prodavaj s normalnim oblozenim,jako mel treba Simson,takze dal bych to. To verim ze vydrzi a bude to za tepla i poradne vystavovat a ne jak ty z korku (LOL)
Ja som mal SIMSON aj MZ a nemal som tam korkovú lamelu. :), ešte to mám možno v garáži (LOL)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

vilozx6 píše:
sniper-- píše:vzdycky jsme davali do fichtla novy korky. Znamej jednou nazbiral spunty od vina a dal je tam. Moc dlouho ale nejezdil. Ted jsem koukal ze do fichtla uz prodavaj s normalnim oblozenim,jako mel treba Simson,takze dal bych to. To verim ze vydrzi a bude to za tepla i poradne vystavovat a ne jak ty z korku (LOL)
Ja som mal SIMSON aj MZ a nemal som tam korkovú lamelu. :), ešte to mám možno v garáži (LOL)
vzdyt pisu ze mel korkovou ficht,tim se rozumi (jawa 550,555,05,20,21,23,23A) a ted prodavaji s oblozenim jako ma simson ;)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tank T 54 měl všechny lamely ocelové, to by možná vydrželo.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“