FELICIA 1.3

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

autosoukup
Sběrač informací
Odpovědi: 0

FELICIA 1.3

Příspěvek od autosoukup »

Poradí někdo? Vím,že to sem nepatří,ale přes to se odvážím napsat,protože už si opravdu nevím rady.Š.Felicia 1.3,jednobodka.Při jízdě přestane jet,jakoby docházel benzín,když se drkne do plynového pedálu,chytí se to,ale jen na chvíli.Někdy to dělá pořád,někdy jen pár krát za jízdu.Volnoběh padá a motor běží jak bába po hrázy.Ale nezdechne uplně.Po výměně teplotního čidla,vstřikovací hlavy,palivové pumpy,snímače otáček jsem odpojil výfuk,jestli neni ucpanej,samozřejmě bezúspěšně.Údajně to dělá od té doby,co tam někdo dělal GO motoru,proto jsem se taky zaměřil na tlaky,ty jsou ok.,myslel jsem si třeba špatně nasazenej řetěz,nebo vůle ventilů,ale kdepak.Všechno ok.Zítra jdu zkoušet ŘJ a pak už opravdu nevim.Jo a lambda sonda je taky nová.Neví někdo jak na ni???
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

nikde tam nevidím zapalovací lištu
autosoukup
Sběrač informací

je to jednobod,ne MPi
kuka
Přispěvovatel

Příspěvek od kuka »

ještě to může dělat zapalovací trafo.
autosoukup
Sběrač informací

to jsem zapoměl napsat,taky nové
kuka
Přispěvovatel

Příspěvek od kuka »

Palivovej filtr je asi taky novej, tak třeba ještě palec? není tam třeba karburátorovej, to by taky haprovalo.
autosoukup
Sběrač informací

jj,filtr je taky novej,na ten palec se zaměřim,sice pán povídal,že ho měnily,ale když sundám víčko,je tam takovej starej vošuntělej,dík,údajně zkoušely vyměnit celej rozdělovač,ale víš jak..
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Ahoj skús pozreť Relátka raz som riešil dosť podobný problém.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
autosoukup
Sběrač informací

a sakra,tohle mě nenapadlo,moc díky,už se na ni zítra těším (hm)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

ja
som na fataku s jednododom raz taky problem mal,ze niaka hadicka k vstrekovacu bola derava...islo to len ked to bolo studene ,ked sa zohrialo, hlavne v lete tak prestalo,big problem,nebol to podtlak,niaka hadicka co tam vedie skontroluj to...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
autosoukup
Sběrač informací

i po výměně ŘJ stále žádná změna,na víkend jsem si zajistil stejný auto,tak budu prohazovat a uvidim,zatim díky kluci
vaclav.volejnik
Přispěvovatel

Re: FELICIA 1.3

Příspěvek od vaclav.volejnik »

autosoukup píše:Poradí někdo? Vím,že to sem nepatří,ale přes to se odvážím napsat,protože už si opravdu nevím rady.Š.Felicia 1.3,jednobodka.Při jízdě přestane jet,jakoby docházel benzín,když se drkne do plynového pedálu,chytí se to,ale jen na chvíli.Někdy to dělá pořád,někdy jen pár krát za jízdu.Volnoběh padá a motor běží jak bába po hrázy.Ale nezdechne uplně.Po výměně teplotního čidla,vstřikovací hlavy,palivové pumpy,snímače otáček jsem odpojil výfuk,jestli neni ucpanej,samozřejmě bezúspěšně.Údajně to dělá od té doby,co tam někdo dělal GO motoru,proto jsem se taky zaměřil na tlaky,ty jsou ok.,myslel jsem si třeba špatně nasazenej řetěz,nebo vůle ventilů,ale kdepak.Všechno ok.Zítra jdu zkoušet ŘJ a pak už opravdu nevim.Jo a lambda sonda je taky nová.Neví někdo jak na ni???
a co takhle snimac polohy skrtici klapky?diagnostiku jsi zkousel?
autosoukup
Sběrač informací

diagnostiku jsem zkoušel,psalo to jen lambda sonda,samozřejmě je nová,ale jen sporadicky,jak se s tím manipulovalo,odpojovalo,apod..
autosoukup
Sběrač informací

v tu chvíli,když auto začne zlobit,padá předstih až někam do -30 ,drnknu o plyn.pedál,předstih vyleze na 6 stupňů a auto běží,ale to trvá cca 2 min.,potom zase předstih spadne a auto běží nepravidelně..
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

autosoukup píše:v tu chvíli,když auto začne zlobit,padá předstih až někam do -30 ,drnknu o plyn.pedál,předstih vyleze na 6 stupňů a auto běží,ale to trvá cca 2 min.,potom zase předstih spadne a auto běží nepravidelně..
tak to bych se asi zaměřil na rozdělovač a jeho pohon.ciao
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“