FELICIA 1.3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
FELICIA 1.3
Poradí někdo? Vím,že to sem nepatří,ale přes to se odvážím napsat,protože už si opravdu nevím rady.Š.Felicia 1.3,jednobodka.Při jízdě přestane jet,jakoby docházel benzín,když se drkne do plynového pedálu,chytí se to,ale jen na chvíli.Někdy to dělá pořád,někdy jen pár krát za jízdu.Volnoběh padá a motor běží jak bába po hrázy.Ale nezdechne uplně.Po výměně teplotního čidla,vstřikovací hlavy,palivové pumpy,snímače otáček jsem odpojil výfuk,jestli neni ucpanej,samozřejmě bezúspěšně.Údajně to dělá od té doby,co tam někdo dělal GO motoru,proto jsem se taky zaměřil na tlaky,ty jsou ok.,myslel jsem si třeba špatně nasazenej řetěz,nebo vůle ventilů,ale kdepak.Všechno ok.Zítra jdu zkoušet ŘJ a pak už opravdu nevim.Jo a lambda sonda je taky nová.Neví někdo jak na ni???
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
ja
som na fataku s jednododom raz taky problem mal,ze niaka hadicka k vstrekovacu bola derava...islo to len ked to bolo studene ,ked sa zohrialo, hlavne v lete tak prestalo,big problem,nebol to podtlak,niaka hadicka co tam vedie skontroluj to...
som na fataku s jednododom raz taky problem mal,ze niaka hadicka k vstrekovacu bola derava...islo to len ked to bolo studene ,ked sa zohrialo, hlavne v lete tak prestalo,big problem,nebol to podtlak,niaka hadicka co tam vedie skontroluj to...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
Re: FELICIA 1.3
a co takhle snimac polohy skrtici klapky?diagnostiku jsi zkousel?autosoukup píše:Poradí někdo? Vím,že to sem nepatří,ale přes to se odvážím napsat,protože už si opravdu nevím rady.Š.Felicia 1.3,jednobodka.Při jízdě přestane jet,jakoby docházel benzín,když se drkne do plynového pedálu,chytí se to,ale jen na chvíli.Někdy to dělá pořád,někdy jen pár krát za jízdu.Volnoběh padá a motor běží jak bába po hrázy.Ale nezdechne uplně.Po výměně teplotního čidla,vstřikovací hlavy,palivové pumpy,snímače otáček jsem odpojil výfuk,jestli neni ucpanej,samozřejmě bezúspěšně.Údajně to dělá od té doby,co tam někdo dělal GO motoru,proto jsem se taky zaměřil na tlaky,ty jsou ok.,myslel jsem si třeba špatně nasazenej řetěz,nebo vůle ventilů,ale kdepak.Všechno ok.Zítra jdu zkoušet ŘJ a pak už opravdu nevim.Jo a lambda sonda je taky nová.Neví někdo jak na ni???
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací