O1 1.9tdi 81KW ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 1.9tdi 81KW ASV
Zdravím všechny "dizláky",
mám octu 1.9tdi 81KW ASV a zpozoroval jsem, že když bylo léto auto bylo zahřáté a motoru se moc nechtělo jet tak těžkopádně, když jsem ho nechal spočnout zase chvilu jelo nádherně lehce. Teď když jsou ty mrazy jsem potvrdil, že když se to tolik nezahřeje jede to skvěle. Tím pádem jsem logicky vyvodil, že to bude chlazením (vag neukazuje žádné chyby v motoru). Měřil jsem tedy chladící kapalinu a je do -35. Chladič jsem kontroloval a není nějak nadměrně zašpiněn a hadice jsou v pořádku a to jsem ještě jezdil bez horního krytu. Těžko říct čím to je ... ??
mám octu 1.9tdi 81KW ASV a zpozoroval jsem, že když bylo léto auto bylo zahřáté a motoru se moc nechtělo jet tak těžkopádně, když jsem ho nechal spočnout zase chvilu jelo nádherně lehce. Teď když jsou ty mrazy jsem potvrdil, že když se to tolik nezahřeje jede to skvěle. Tím pádem jsem logicky vyvodil, že to bude chlazením (vag neukazuje žádné chyby v motoru). Měřil jsem tedy chladící kapalinu a je do -35. Chladič jsem kontroloval a není nějak nadměrně zašpiněn a hadice jsou v pořádku a to jsem ještě jezdil bez horního krytu. Těžko říct čím to je ... ??
-
- Přispěvovatel
co vstřik,čerpadlo, za studena i lépe chytá a jede,po ohřátí se rozvolní,stratí tak na těsnosti a je o třetinu línější a starty to je jako ta padlá naftaHanzs píše:Mám pocit, že to bylo chladicí kapaliny... blbě ukazovalo ..
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Re: O1 1.9tdi 81KW ASV
Hanzs píše:Zdravím všechny "dizláky",
Mam stejnou motorizaci a je jedno jestli je vedro nebo extremni zima.... Motor jede stejne..... Ovsem po desti jede motor o poznani lepe vlivem zvyseneho obsahu vodnich par ve vzduchu...
- marena tdi
- Aktivista