Potřebuji poradit, kde v motoru najdu +12 octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Potřebuji poradit, kde v motoru najdu +12 octavia II
Prosím potřebuji najít u š. octavie II buď v motorové části +12 V na denní světla, které bude ovládané přes spínací skříňku nebo mi poraďte kudy nejjednodušeji vést kabely z motoru do vozidla. zapojoval to tu někdo ozvěte se na mail Toncek.y@seznam.cz. Díky
-
- Aktivista
Hmm děkuji za radu,když jsem si objednal zrovna to druhé, a to, které jak říkáš ty mám teď doma a nepasuje mi mezi mřížky a dát ho jinám je humáč. Tak jsem si objednal takové, které má 5 samostatných diod a to se dá zabudovat do nárazníku atd. prostě chci tohle a proto sháním nějákej napájecí proud přes zapalování. Nejjednoduší by bylo, kdyby zde byl někdo, kdo rozumí octavii II a řekne sundej plast v motoru další u stěračů, zde je otvor do kabiny drát ti vyleze u pedálů a pak už si to napojím u pojistek, ale to je problém nikdo takový tu není, nebo nepsal zatím a já už projel tolika forumů i dílenský manuál a nikde jsem nic nenašel....
Shoď baterku, držák baterky a filtrbox a pod tím vede hlavní svazek do kabiny, protáhneš kolem něj a vyjde ti to hned pod BSG, elegantně to dostaneš do pojistkové skříňky, přístup OK, práce tak na půl hoďky.
Anebo i v E-boxu vedle baterky by mělo být stálých 12V, dát to tam novou pojistku na nějakou volnou pozici
Anebo i v E-boxu vedle baterky by mělo být stálých 12V, dát to tam novou pojistku na nějakou volnou pozici
O2 2.0 TDI Elegance SPORT BMM MR2006 Black Magic Pearl