Ma niekto skusenost s Bypassovými filtry?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
som o tom cital same pozitiva,,ze jedine naklady su na zmenu filtra a pritom v aute moze byt ten isty olej aj 150 000km:)
som o tom cital same pozitiva,,ze jedine naklady su na zmenu filtra a pritom v aute moze byt ten isty olej aj 150 000km:)
-
julio tabi
- Přispěvovatel
V 96 som namontoval do 1,8 Passata trabolda,v 2000 som ho premontoval do dvojlitra,v 2OO4 som dal ďalší do eurocarga,a teraz som kúpil do MB 3OO TD. AK chceš jazdiť na RO tak je to jedna z možností ako ustrážiť olej pred polymerizáciou. Pokial jazdíš diesel,benzín alebo plyn tak teoreticky olej nemusíš meniť vôbec,stačí vložky! Do 10 l objemu motor.oleja ešte 2ks mám doma.AK by bol záujem dohodneme sa! Veľa ekokilometrov praje julio. P.S. v Poľsku bol vyhodnotený Trabold filter z celospoločenského hladiska ako stratová záležitosť: prínosom je pre výrobcu,predajcu a toho kto ho kúpi. Stratou je pre servisy,automechanikov ,olejárov, likvidátorov opotr.olejov,štát(dane spotrebné, DPH,z miezd,obratu....) predajcov a výrobcov filtrov,a celý aparát ktorý sa na výmene a výrobe oleja priživuje. Z pohladu autora článku vyšlo, že má viac nevýhod ako výhod.Ale úsudok už nechám na Vás.
-
julio tabi
- Přispěvovatel
olej po dlhšom čase zhustne ale vlastnosti nezmení.V podstate má miliony rokov a žiadny"syntetický" zatiaľ sa vyrobiť nepodarilo.
Podstata filtra spočíva v odstránení vody,mechanických častíc z oderu,vyzrážaných živičných častíc.Olej filtruje 100 násobne čistejší ako bežné autofiltreTie sa vyrábajú plnoprietokové . odporúčam www.trabold.de. s pozdravom čistý olej ,čistý svet julio
P.S. je toho o tom veľa a pre mňa je podstatné že to funguje
Podstata filtra spočíva v odstránení vody,mechanických častíc z oderu,vyzrážaných živičných častíc.Olej filtruje 100 násobne čistejší ako bežné autofiltreTie sa vyrábajú plnoprietokové . odporúčam www.trabold.de. s pozdravom čistý olej ,čistý svet julio
P.S. je toho o tom veľa a pre mňa je podstatné že to funguje
http://www.seznam.cz//18/25/96.html
www stránky nemaj, tak ji napiš mail, určitě ti rádi odpoví.
www stránky nemaj, tak ji napiš mail, určitě ti rádi odpoví.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
-
julio tabi
- Přispěvovatel
Aká značka? Mal som tu na odskúšanie anglický obal s českým črevom,ale sám prevádzkovateľ s tým nebol spokojný.Trabold keď sa upchá vyzerá ako hruška postavená na stopku a olej neprepustí.V tomto sa vložka pokrútila a olej ďalej prepúšťala.Ďalšou nevýhodou je že filtruje len axiálne,Trabold aj radialne na jednu desaťťisícinu mikrónu. julio
- frantacech
- Aktivista
Kolik stoji vlozka Trabold?julio tabi píše:Aká značka? Mal som tu na odskúšanie anglický obal s českým črevom,ale sám prevádzkovateľ s tým nebol spokojný.Trabold keď sa upchá vyzerá ako hruška postavená na stopku a olej neprepustí.V tomto sa vložka pokrútila a olej ďalej prepúšťala.Ďalšou nevýhodou je že filtruje len axiálne,Trabold aj radialne na jednu desaťťisícinu mikrónu. julio
co je v tom obalu? Predpokladam ze vyrobit si obal neni problem.
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....-
julio tabi
- Přispěvovatel
odpoveď
traboldova vložka je serpapir omotaný okolo 15 mm hrubostennej papierovej trubky.ktorá je na jednom konci zapchatá a v dolnej tretine sú do nej navrtané 4mm diery asi 6-8.Ten obal musí byť tlaková nádoba,lebo keď sa upchá je tam tlak do 6 atmosfér.Ak treba prepočítajte to na bary. www.trabold.de. julio
-
julio tabi
- Přispěvovatel
Trabold
TRABOLD: teleso+VLOžKA +SPONY +HADICE+KRAVATKY+KLúč 12/14=299€, 4 KS VLOžKY 40€.tOTO JE CENA U VýROBCU.JULIO
-
-
-
julio tabi
- Přispěvovatel
mikrofilter
Mám 2 ks "10" a 1ks "20" na osobné do 12 L oleja Ti stačí 10-ka.Zaoberám sa s Traboldom od 1996-ho.Mám s ním fasa zážitky. julio