Prosím kohokoliv moc o pomoc při hledani ukradeného Bmw e36 325 tds sedan rv 1994. Ukradeného dnes v noci z Jevíčka, dle stop a prachu odjelo NE smerem na Smolno ,ale dovnitř města po ulici K.Čapka ! Spousta poznavacích znaků : Ploutev na střeše,m pruhy na levém předním rohu,rozdelany interiér (střecha a tapeci) přední sport. skořepin sedačky,nesvítící pravá zadní obrysovka,absence koncového dílu tlumiče,ojeté zimní pneu na zašlých plechových discích,popraskaný a svařovaný přední černý m nárazník,tříramenný m volant-řadící páka a pedály,na víku kufru jasně vidět kdysi odlepené křídlo,zastavěné xenony,černá opravovaná maska. To je vše co mě napadá,prosím o sdílení kdekoliv a odměním veškeré informace !!!
Ještě nejde z venku nepřehlédnout 4-bodové pásy se žlutými nápisy Bmw E36 325 tds a Hotty a Lucka
Stálo už skoro tři týdny,imobilizér a centrál zamčen a pripojen na alarm s cidlem otresu a pohybu-to vse pripojeno na klakson..Auto samo houkalo i pri prujezdu nakladaku v jeho blizkosti..
Barva: tmave modra metaliza, SPZ: 4E3 2822
tel. 732 380 596
zkopirovano z facebooku, auto bylo ukradeno kamaradovi, mozno volat primo policii
prosím o pomoc - ukradeno bmw e36 325tds
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj, v první řadě doufám že auto najdete. Taky mi před dvěma lety někdo ukradl Leona, ale bohužel zpět jsem ho nedostal.
Jestli ti mohu něco poradit jak jsem postupoval já. Na vyšetřování policie jsem nespoléhal, takže jsem se snažil já.
Obešel jsem všechny firmy,podniky a obchody kolem místa kde mi auto zmizelo a ptal jsem se, zda nemají náhodou kamerový systém zaměřený na silnici, parkovoště atd. U pár firem jsem uspěl a bylo vidět jak auto aspoň projelo a aspoň jsem tedy věděl jakým směrem. Tudíž jsem takhle pokračoval dál. Nakonec jsem sice stopu ztratil asi po 15km, ale i tak by jste to mohli takhle zkusit.
Pracovníci obchodů byli moc ochotní, ještě když viděli, že mám opravdu vyjádření od policie ohledně krádeže atd, snažili se aspoň pomoc.
Třeba na nějakou stopu přijdete.
Jinak se tě nechci nějak dotknout, ale dle mého tohle už není auto, které by bylo v žebříčku poptávaných aut, takže si myslím, že to vzal buď nějaký feťák, který se jen potřeboval nutně projet nebo někam dojet a nebo tě měl někdo vyčíhnutého a potřeboval určité díly z tvého auta.
Sousedovi před půl rokem někdo ukradl Thalii ve chvíli, kdy zavíral vrata od garáže.Bylo asi 5:30 ráno. Prostě ze křoví vyskočil nějakej magor a ujel mu s autem. O týden později se našlo auto 30km od jeho bydliště (našlo se v Chomutově odstavené u škarpy), naprosto v pořádku, jen s vyjetou nádrží a utrženým zpětným zrcátkem.
Kdyby to takhle aspoň dopadlo, budeš jedině rád
měj se
Jestli ti mohu něco poradit jak jsem postupoval já. Na vyšetřování policie jsem nespoléhal, takže jsem se snažil já.
Obešel jsem všechny firmy,podniky a obchody kolem místa kde mi auto zmizelo a ptal jsem se, zda nemají náhodou kamerový systém zaměřený na silnici, parkovoště atd. U pár firem jsem uspěl a bylo vidět jak auto aspoň projelo a aspoň jsem tedy věděl jakým směrem. Tudíž jsem takhle pokračoval dál. Nakonec jsem sice stopu ztratil asi po 15km, ale i tak by jste to mohli takhle zkusit.
Pracovníci obchodů byli moc ochotní, ještě když viděli, že mám opravdu vyjádření od policie ohledně krádeže atd, snažili se aspoň pomoc.
Třeba na nějakou stopu přijdete.
Jinak se tě nechci nějak dotknout, ale dle mého tohle už není auto, které by bylo v žebříčku poptávaných aut, takže si myslím, že to vzal buď nějaký feťák, který se jen potřeboval nutně projet nebo někam dojet a nebo tě měl někdo vyčíhnutého a potřeboval určité díly z tvého auta.
Sousedovi před půl rokem někdo ukradl Thalii ve chvíli, kdy zavíral vrata od garáže.Bylo asi 5:30 ráno. Prostě ze křoví vyskočil nějakej magor a ujel mu s autem. O týden později se našlo auto 30km od jeho bydliště (našlo se v Chomutově odstavené u škarpy), naprosto v pořádku, jen s vyjetou nádrží a utrženým zpětným zrcátkem.
Kdyby to takhle aspoň dopadlo, budeš jedině rád
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky