Výpadok výkonu 1,9TDI 81 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výpadok výkonu 1,9TDI 81 kw
Občas sa mi stane že pri jazde najmä do kopca stratí motor výkon akoby prestalo pracovať turbo.Potom vypnem motor a znova naštartujem a všetko v pohode.VAG nehlási nič.Bude chyba v turbe alebo v ovládaní?
Ano pane JIM ...taky bych to tak viděl,bo to znám též osobněJim píše:porad dokola, zrejme lopatky, jsou zatuhly....
projdi si zpatky forum, uvidis, ze tam bude odpoved na Tvuj problem...

Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Tak asi týden mi sem tam přilít nouzák,tak jsem začal zase sledovat budík kolik fouká,foukalo to jednou tak a jednou onak,dneska dvakrát zaspala regulace=nouzák!! Tak jsem si cvičně vydloub TURBÍNU a vidíte sami...zase lopatky (sorry za foto,je to mobilem)

obr. 1 větší

obr. 2 větší

obr. 3 větší

obr. 1 větší

obr. 2 větší

obr. 3 větší
jj130Hp,,to co jsem měnil u Andreho,to jsem vlastnoručně popravil ,když jsem laboroval s tlakem,jenže pak sem moc rychle potřeboval auto(zdroj obživi) tak mi andre narychlo posílal jediný co tam měl,a já ho tam fofrem dal,možná jsem se měl podívat jestli nechtělo vyčistit,ale na to sem se vybod..tak jsem si to dal teď,nedělal jsem to poprvý,tak to docela šlo cca3hodiny práce,takže v pohodě.Jim píše:Sokolda: to je to 130PS turbo? mam pocit ze to neni dlouho, co jsi ho menil u Andreho?